Black Friday συμβουλές: Η κατάλληλη προετοιμασία για την μεγάλη μέρα

Black Friday συμβουλές: H Black Friday θεωρείται από πολλούς μια συναρπαστική στιγμή. Αν δεν είσαι όμως, καλά προετοιμασμένος μπορεί να χάσεις τις καλύτερες προσφορές. Εκατομμύρια κόσμου αναμένεται να ψωνίσουν έστω και κάτι μικρό στην φετινή Black Friday που πέφτει στις 29 Νοεμβρίου, με τους Έλληνες καταναλωτές να δηλώνουν έτοιμοι να «κυνηγήσουν»

κάποια προσφορά. Κι ενώ κάποιοι μπορεί να φαντάζονται πως θα βρουν εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα, υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που είναι καλύτερο να τις αποφύγετε την συγκεκριμένη μέρα.

Ωστόσο, οι φαν της Black Friday έχουν ήδη προετοιμαστεί για την «μεγάλη» μέρα. Για όλους τους υπόλοιπους, που είτε είναι η πρώτη φορά που θα τολμήσουν να κάνουν κάποια αγορά, ή για όσους την έχουν πατήσει στο παρελθόν, ακολουθεί ένας οδηγός στρατηγικής για να είστε προετοιμασμένος κατάλληλα, προκειμένου να αποφύγετε την απογοήτευση και να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας.

Black Friday συμβουλές: Έλεγξε τις τιμές 

Αυτό το βήμα μπορεί να ακούγετε ανούσιο – η Black Friday σημαίνει προσφορές – επομένως γιατί να πρέπει να κοιτάξετε τις τιμές προκαταβολικά; Η αλήθεια, όμως είναι πως, τσεκάροντας τις τιμές των αντικειμένων που έχετε στην λίστα σας, θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις προσφορές που θα δείτε κατά την διάρκεια της Black Friday. Για παράδειγμα, αν ένα αντικείμενο κάνει τώρα 50 ευρώ και στις 29 Νοεμβρίου το βρείτε με 30, αυτό σημαίνει ότι όντως είναι καλή η προσφορά.

Black Friday συμβουλές: Βάλτε σελιδοδείκτες 

Εάν σκοπεύετε να ψωνίσετε διαδικτυακά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σελιδοδείκτες. Σε πολλές περιπτώσεις, το να μαρκάρετε κάποιες ιστοσελίδες στα «αγαπημένα» σας, θα σας εξοικονομήσει πολύτιμα δευτερόλεπτα, όταν αρχίσουν οι προσφορές. Ωστόσο, καλό είναι να ξέρετε ότι μερικές φορές τα καταστήματα θα έχουν τα προϊόντα σε διαφορετικές διευθύνσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ανοίξετε την σελίδα που έχετε ήδη σημειώσει, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα μήνυμα σφάλματος. Αν δεν θέλετε να το διακινδυνεύσετε, τουλάχιστον βάλτε σελιδοδείκτη στην αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου του καταστήματος – θα εξοικονομήσετε τουλάχιστον λίγο χρόνο.

Black Friday συμβουλές: Η υπομονή είναι αρετή 

Ανεξάρτητα από την ώρα που θα επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας την Black Friday, θα συναντήσετε αν μη τι άλλο, μια αξιόλογη αναμονή. Σκεφτείτε την εναλλακτική να κατεβάστε κάποια τραγούδια στο τηλέφωνό σας ή ένα audiobook, για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η ώρα σας.

Black Friday συμβουλές: Μακριά από επιπόλαιες αγορές 

Υπάρχει μια ποικιλία αντικειμένων που πρέπει να αποφύγετε την Black Friday και οι αυθόρμητες αγορές είναι σίγουρα μέσα σε αυτή την λίστα. Όταν ετοιμάζεστε να ξοδέψετε πολλά χρήματα την συγκεκριμένη ημέρα, είναι εύκολο να πιστέψετε πως δεν πειράζει να πάρετε μερικά ακόμη. Αυτή η σκέψη όμως, θα καταστρέψει τον προϋπολογισμό που έχετε ετοιμάσει για την Black Friday. Συμβουλή: Κάντε τα στραβά μάτια στα αντικείμενα που βρίσκονται δίπλα στα ταμεία.

Black Friday συμβουλές: Έρευνα αγοράς στα social media

Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σας πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου (Twitter, Instagram, Facebook ή κάτι άλλο), ξεκινήστε να παρακολουθείτε από τώρα τα αγαπημένα σας καταστήματα. Να τσεκάρετε συχνά τις ειδοποιήσεις ή τις αναρτήσεις τους γιατί μπορεί να ανεβάσουν κάποια προεπισκόπηση προσφοράς ή και διαφημίσεις για την Black Friday. Αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα ή να δείτε μία προσφορά που δεν θα είχατε δει αλλιώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα