Big brother Κεχαγιάς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Σοφία Δανέζη. Μάλιστα, σχολίασε την  απουσία του από τα γενέθλιά της, λέγοντας ότι όσα συνέβησαν στο ριάλι ανήκουν στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ανέφερε, «με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν έχει τύχει να μιλήσω. Γιατί να πάω στην έκπληξη που έκαναν στη Σοφία Δανέζη για τα γενέθλιά της; Κάναμε παρέα, χθες εγώ έλειπα ήμουν εκτός Αθηνών

τα παιδιά πέρασαν καλά και πάντα τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ό,τι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κεχαγιάς αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκανε για να πάρει μέρος στο φετινό Survivor. «Έχω προτάσεις για πολλά πράγματα αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός. Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor αλλά δεν θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή, Μπορεί να πάω στο Survivor του χρόνου» είπε.

Σοφία Δανέζη : Απαντά για το αν είναι σε σχέση με τον Κεχαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες η Σοφία Δανέζη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother, τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε  και αποκάλυψε τον λόγο που πήρε μέρος σε αυτό.

«Δεν δέχτηκα πολλά άσχημα αλλά σίγουρα ένα 10%. Κρατώ την ουσία από όλα αυτά. Το μοναδικό πράγμα που με πλήγωσε είναι ότι αναφέρονταν συνέχεια στην οικογένειά μου. Αυτό με πείραξε τίποτα άλλο. Στενοχωρήθηκα για την μητέρα μου, την οικογένειά μου. Ότι βγήκα μπροστά κι ο κόσμος με γνώρισε και να ακούσω κι έναν λόγο παραπάνω δεν με ενοχλεί αλλά όχι να ασχοληθούν με την οικογένειά μου, ως εκεί και τίποτα άλλο. Δεν με αγγίζει.

Μπήκα επειδή το ήθελα και με διάλεξαν. Νιώθω τυχερή για αυτό, γιατί ήταν ένα όνειρό μου. Ήταν ένα βήμα παραπέρα στο να με γνωρίσει ο κόσμος και για τη δουλειά μου. Όνειρό μου ήταν το επάγγελμά μου. Σίγουρα το Big Brother ήταν ένα βήμα παραπέρα να με γνωρίσει ο κόσμος, γιατί 16 χρόνια δουλεύω και την αναγνωρισιμότητα που πήρα από το παιχνίδι δεν την είχα πάρει. Για αυτό ακριβώς τον λόγο μπήκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κεχαγιά και απάντησε στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι. «Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλός φίλος και τίποτα άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα