Andrea Osvart: Η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Παπακαλιάτη (photos)

Πολλοί είδαν τις φωτογραφίες- σκηνές από τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και διερωτήθηκαν ποια είναι η όμορφη ξανθιά πρωταγωνίστρια στις ερωτικές σκηνές με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ο λόγος για την Andrea Osvart από την Ουγγαρία, η οποία πριν καταλήξει στον κινηματογράφο είχε ξεκινήσει από το μόντελινγκ. Γεννημένη το 1979 στη Βουδαπέστη, μεγάλωσε στην επαρχιακή πόλη Ταμάσι.

Η καριέρα της

ως ηθοποιού ξεκίνησε με πολύ καλές προδιαγραφές καθώς ο πρώτος της ρόλος ήταν στην ταινία «Παιχνίδι Κατασκόπων» (Spy Game) με τους Ρόμπερντ Ρέντφορντ και Μπράντ Πιτ. Η συνεργασία με αυτά τα δύο ιερά τέρατα της υποκριτικής φαίνεται ότι ήταν καθοριστική για να παρατήσει το μόντελινγκ και να αφοσιωθεί στην ηθοποιία. Σπούδασε στην ακαδημία υποκριτικής της Βουδαπέστης και συνέχισε τις σπουδές της στην διεθνή Σχολή Υποκριτικής στη Ρώμη.

Η Andrea έγινε πολύ αγαπητή στον Καναδά, από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά της HBO για την Καναδική τηλεόραση Transporters, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη ταινία με τον Jason Statham.

Keywords
Αναζητήσεις
ναρα παπακαλιατη
Τυχαία Θέματα