Aεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ- Βρέθηκαν συντρίμμια στη θάλασσα (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο με 105 επιβαίνοντες, χάθηκε από τα ραντάρ, καθώς πετούσε στον εναέριο χώρο της Μιανμάρ το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Η επικοινωνία χάθηκε ξαφνικά, στις 1:35 μ.μ., όταν έφτασε περίπου 32 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Νταουέι», ανέφερε το γραφείο του αρχηγού του στρατού της Μιανμάρ.

Δυστυχώς λίγες ώρες μετά, αξιωματούχοι δήλωσαν πως εντοπίστηκαν συντρίμμια του

μοιραίου αεροσκάφους στη θάλασσα Ανταμάν. Το αεροσκάφος εκτελούσε τη διαδρομή από τη νότια πόλη Μιγέικ προς τη Γιανγκόν. Αεροπλάνα και πλοία έχουν επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του, σε όλη τη διαδρομή της πτήσης του αλλά και στη θάλασσα Ανταμάν.

#Myanmar military just posted a picture of plane that crashed pic.twitter.com/D7ID56W0mc

— May Wong (@MayWongCNA) June 7, 2017

Οι Αρχές πιστεύουν πως δεν θα βρεθεί ούτε ένας ζωντανός.

BREAKING According to sources, the missing Myanmar military plane is a Chinese built Shaanxi Y-8 https://t.co/pkwvtSvooB pic.twitter.com/B3PdzETr5j

— AIRLIVE (@airlivenet) June 7, 2017

Στο αεροπλάνο Shaanxi Y-8, μεσαίου μεγέθους- λέγεται ότι βρίσκονταν 90 συγγενείς στρατιωτικών της χώρας, αλλά και ένστολοι, καθώς και 15 άτομα προσωπικό. Οι συγγενείς επρόκειτο να μεταφερθούν στους οικείους τους που υπηρετούν σε μονάδες στα παράλια κοντά στη Γιανγκόν.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για τεχνική δυσλειτουργία. Ο καιρός είναι μια χαρά εδώ», είπε ένας αξιωματούχος στο Γαλλικό πρακτορείο.

Το άρθρο Aεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ- Βρέθηκαν συντρίμμια στη θάλασσα (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα