78 συμμετοχές στο Ιστορικό Ράλι Ελλάδος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Λίγες μέρες έμειναν πριν πέσει η σημαία για την διοργάνωση του Ιστορικού Ράλι Ελλάδος 2016, το οποίο εκκινεί από το Ζάππειο Μέγαρο την προσεχή Παρασκευή 27 Μαΐου στις 11:00.

78 κλασικά αυτοκίνητα, 35 για την κατηγορία Sporting (αγώνας ταχύτητας) και 43 για την κατηγορία Regularity , θα περάσουν από την ράμπα της εκκίνησης.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται οι θριαμβευτές του περσινού αγώνα και για τις δύο κατηγορίες «Pedro» – E. Baldaccini με Lancia

Delta Integrale 16V του 1990 (Sporting) και P. Marcatilj – F. Gianmarino με Porsche 911 2.0 SWB του 1967 (Regularity).

Το διαδικαστικό μέρος της ιδιαίτερης αυτής διοργάνωσης θα ξεκινήσει την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 15:00, στην έδρα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία του Τεχνικού και του Διοικητικού Ελέγχου.

Το πρόγραμμα του Ιστορικού Ράλι

Την επομένη της Τελετής Εκκίνησης, τα πληρώματα του αγώνα θα κατευθυνθούν προς την Πελοπόννησο για καταλήξουν στο Ναύπλιο

Φέτος, η Sporting σχεδίαση του αγώνα,περιλαμβάνει 19 Ειδικές Διαδρομές μήκους 255 χλμ. και έχει συνολικό μήκος 940 σκληρών και απαιτητικών χιλιομέτρων.

Το regularity σκέλος του Ιστορικού Ράλι έχει συνολικό μήκος 860 χλμ. και περιλαμβάνει 27 Ειδικές Διαδρομές ακριβείας με 45 χρονομετρήσεις.

Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στον αγώνα χρονολογούνται από το 1958 το παλαιότερο έως το 1990 το νεώτερο.

Πληροφορίες, συμμετοχές, ωράρια και χάρτες για το Ιστορικό Ράλι Ελλάδος, βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα:www.historic.rallyofgreece.gr

Το άρθρο 78 συμμετοχές στο Ιστορικό Ράλι Ελλάδος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα