68χρονη Πέλλα Pfizer: Πώς πέθανε η γυναίκα μετά το εμβόλιο

Η 68χρονη γυναίκα από την Πέλλα, που πέθανε λίγες ώρες αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο αναφέρει στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής και το επεισόδιο δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΟΡΕΝ δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων στα ευρήματα της νεκροψίας και συνεπώς ο θάνατος της 68χρονης δεν μπορεί να συνδεθεί με το εμβόλιο. Ο ιατροδικαστής και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία θα βγουν

όμως σε τρεις μήνες περίπου.

Η άτυχη γυναίκα είχε νιώσει αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί από τα παιδιά της στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της έκαναν κάποιες εξετάσεις και στη συνέχεια της έδωσαν εξιτήριο, λέγοντάς της ότι η αδιαθεσία μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο. Ωστόσο, τα συμπτώματα έγινα πιο έντονα και η 68χρονη μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, διασωληνώθηκε και άφησε την τελευταία της πνοή μισή ώρα αργότερα. Ο δικηγόρος της οικογένειας έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

68χρονη Πέλλα Pfizer: Τι έλεγε η οικογένεια

Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά της 68χρονης υποστήριζαν ότι ο θάνατος είναι ύποπτος και άφηναν να εννοηθεί ότι ίσως σχετίζεται με το εμβόλιο, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα τους δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. “Η γυναίκα έκανε το επόμενο βήμα για να προστατευτεί από τον κορονοϊό και αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που πέθανε. Δεν ξέρουμε καν αν υπέστη ανακοπή”, είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης.

Μιλώντας στο OPEN TV, ο κ. Ξυλουργίδης είχε πει ότι η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος. Αμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις. Οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν. Της έδωσαν εξιτήριο, αλλά τo ίδιο βράδυ τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα μετέβη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί τότε να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα