65χρονος έπεσε νεκρός από βόλια του ανιψιού του

Ένα φραστικό επεισόδιο και μια θέση στάθμευσης ήταν η αφορμή που όπλισαν το χέρι 44χρονου από την τοπική κοινότητα Καλλονιές του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον ηλικιωμένο θείο του και να τραυματίσει ελαφρά τρία ακόμη άτομα (τη θεία του, τον ξάδερφό του και την εγγονή του νεκρού του θείου) που βρίσκονταν στο σημείο.

Όλα έγιναν στις 9 το βράδυ του Σαββάτου στη μικρή κοινωνία του χωριού που έχει συγκλονιστεί από το βίαιο και αιματηρό περιστατικό. Αφορμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στάθηκε μία θέση στάθμευσης

που διεκδίκησαν ανιψιός και θείος που μένουν σε διπλανά σπίτια και χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει το θυμό του, ο 44χρονος μπήκε στο σπίτι του και άρπαξε μία κυνηγετική καραμπίνα. Βγήκε έξω και πυροβόλησε θανάσιμα το θείο του. Πυροβόλησε επίσης τη θεία του, τον ξάδερφό του και την εγγονή του νεκρού του θείου.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Γυθείου προκειμένου αργότερα σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Εκτός από το όπλο του εγκλήματος, στην κατοχή του 44χρονου που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία του 65χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 102 φυσίγγια και έξι κάλυκες διαφόρων τύπων, καθώς και οκτώ αμπούλες αερίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα