5χρονος Κολωνός – φωτιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο μικρός, συνελήφθη ο πατέρας

Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου αγοριού που δίνει μάχη για τη ζωή του διαδωληνωμένο στη ΜΕΘ με πολυοργανική ανεπάρκεια, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στον Κολωνό. Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, ωστόσο το πιθανότερο είναι να ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος. Στο σπίτι δεν βρισκόταν μόνο ο 5χρονος αλλά ολόκληρη η πενταμελής οικογένεια: οι γονείς και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του 5χρονου, ένα 8χρονο και ένα 12χρονο αγοράκι. Όλοι τους κατάφεραν να βγουν

μόνοι τους από το φλεγόμενο σπίτι, όχι όμως και ο πεντάχρονος, τον οποίο ανέσυρε η Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις του.

Τι υποστήριξε ο πατέρας του 5χρονου

Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι βρισκόταν εντός του διαμερίσματος και επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης. Κλήθηκε σε κατάθεση και συνελήφθη σήμερα το πρωί για παραμέληση ανηλίκου. Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και η επαναφορά του κρίνεται δύσκολη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα θαύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα