30η αγωνιστική για την Super League

Με τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής συνεχίζεται το τριήμερο 4, 5 και 6 Απριλίου το πρωτάθλημα της Super League, στο οποίο μετά τη Νίκη Βόλου δεν συμμετέχει πλέον και ο ΟΦΗ, με τις ομάδες πλέον να είναι 16.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Γιάννενα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ σε ένα παιχνίδι δύσκολο για τους Πειραιώτες καθώς ο ΠΑΣ

είναι φέτος ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του. Από την άλλη οι παίκτες του Περέιρα θέλουν να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό τους και να φτάσουν έτσι πιο γρήγορα στην κατάκτηση του τίτλου.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» θέλουν να «κλειδώσουν» την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πελλοπονήσου έχει ως στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία γίνεται.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Ο δικέφαλος δεν βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο θέλει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση ενόψει των πλέι οφ. Από την άλλη η Ξάνθη θέλει να τερματίσει στην πεντάδα και να συμμετάσχει έτσι στα πλέι οφ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Οι Νεοσμυρνιώτες «καίγονται» για τους βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται, ενώ ο Παναιτωλικός θέλει την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που αυτή συνεπάγεται για να ανέβουν στη βαθμολογία και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα του νησιού των Φαιάκων δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στην Κρήτη ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει τη Βέροια. Οι γηπεδούχοι καίγονται κυριολεκτικά για βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά. Στο άλλο παιχνίδι ο Εργοτέλης που δύσκοολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, υποδέχεται τον Πανθρακικό που θέλει να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από την επικίνδυνη ζώνη. ΄

Λεβαδειακός και Καλλονή θα πάρουν τους βαθμούς χωρίς κόπο καθώς θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν ΟΦΗ και Νίκη Βόλου αντίστοιχα, όμως οι αντίπαλοί τους έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 4 Απριλίου

15:00 Πλατανιάς-Βέροια

19:30 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 5 Απριλίου

15:00 Πανιώνιος-Παναιτωλικός

17:15 Εργοτέλης-Πανθρακικός

17:15 ΠΑΟΚ-Ξάνθη

19:30 ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός

Δευτέρα 6 Απριλίου

19:30 Ατρόμητος-Κέρκυρα

Keywords
Τυχαία Θέματα