29χρονη Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που ζει

Κραυγή αγωνίας εκφράζει μια 29χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη η οποία καταγγέλλει ότι δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Παρόλο που ο 38χρονος άντρας έχει καταδικαστεί συνολικά οκτώ φορές για ενδοοικογενειακή βία, το δικαστήριο αποφάσισε, σε όλες τις περιπτώσεις, η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, συνεχίζοντας να παραβιάζει τα ασφαλιστικά μέτρα.

Η 29χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, τονίζει ότι φοβάται για τη ζωή της, αφού ο 38χρονος ομοεθνής της, με τον οποίον βρίσκονται σε διάσταση από τον Μάρτιο του 2021,

συνεχίζει να την πλησιάζει, να την απειλεί και να την ξυλοκοπεί, ακόμη και το διάστημα που κατέθετε μηνύσεις εναντίον του.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Η γυναίκα μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει από τότε που το πρώτο της παιδί ήταν 4 μηνών. “Με χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του, ακόμη και με πιρούνι. Με απειλούσε μπροστά στα παιδιά μας. Την μια φορά που με σήκωσε ψηλά, μπήκε μπροστά ο γιος μου και με έσωσε”.  Ο δικηγόρος της 29χρονης γυναίκας, Θανάσης Στυλίδης, μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά, είπε ότι οι εκκλήσεις της είναι τουλάχιστον 10, με τις 8 από αυτές να είναι ποινικές καταδίκες, ενώ έχουν γίνει και ασφαλιστικά μέτρα. Παρόλα αυτά σημειώνει πως τα περιστατικά ξυλοδαρμού και απειλών συνεχίζονται μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να φοβάται για τη ζωή της αλλά και για τα δύο τους παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
29χρονη Θεσσαλονίκη,29chroni thessaloniki