28η Οκτωβρίου 2019: Κοπέλα στα Τρίκαλα έκανε παρέλαση με… μάρσιπο

28η Οκτωβρίου 2019: Μια νεαρή μητέρα έκλεψε την παράσταση στα Τρίκαλα κατά την διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Μετά τον νεαρό με το τσιγκελωτό μουστάκι, μία νεαρή έκλεψε τα φλας. Η Σταυρούλα Μπατσούλη έκανε παρέλαση αγκαλιά με το μωρό της. Όπως αναφέρει το trikalavoice η νεαρή στρατιωτικός συμμετείχε στο τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και κέρδισε το χειροκρότημα όλων. Η νεαρή γυναίκα εντυπωσίασε στην παρέλαση αγέρωχη με την τοπική φορεσιά και

τον μάρσιπο κρατώντας αγκαλιά το μόλις λίγων μηνών μωρό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Το ρεκόρ το έχει σίγουρο, ο μικρότερος σε ηλικία πολίτης που έκανε παρέλαση σήμερα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε και φέτος η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα. Πλήθος κόσμου στήθηκε από νωρίς κατά μήκος της οδού Τσιτσάνη για να καμαρώσει από κοντά τους μαθητές, τις ένοπλες δυνάμεις και τους συλλόγους που με την παρέλαση τίμησαν την επέτειο του “ΟΧΙ”. Πριν την έναρξη της παρέλασης πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων του πολέμου στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.

28η Οκτωβρίου 2019: Το θερμό χειροκρότημα σε μαθητές και μαθήτριες

Με την συγκινητική παρουσία χιλιάδων Τρικαλινών και επισκεπτών του τριημέρου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής μας επετείου. Ακολούθησε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου υπό του Ποιμενάρχου ημών Χρυσοστόμου, συγχοροστατούντος του Επισκόπου Στρατονικείας Στεφάνου, κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της ΣΜΥ και έπειτα η παρέλαση ενώπιον του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και των Αρχών του τόπου. Μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των Τρικάλων παρέλασαν με καμάρι και χειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο κέντρο της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Κώστας Σκρέκας.

28η Οκτωβρίου 2019: Απόσπασμα από την μαθητική παρέλαση στα Τρίκαλα
Keywords
Τυχαία Θέματα