264 καθηγητές, τεχνικοί και εργάτες σε 24 δήμους

Στην κάλυψη 264 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου προχωρούν 24 δήμοι και Νομικά Πρόσωπα για την κάλυψη εποχικών αναγκών των υπηρεσιών καθαριότητας, των τεχνικών και καλλιτεχνικών υπηρεσιών, αλλά και των παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ.

Επίσης, ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Αθληση για Ολους», μέσω του οποίου θα προσληφθούν 99 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής σε τρεις και πλέον Δήμους.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα από οκτώ έως δώδεκα μήνες και θα επιλεγεί από ειδικότητες

όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι ανέρχονται σε 23, ενώ εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες θέσεις είναι η ΠΕ Φυσικής Αγωγής με 99 θέσεις. Θα προσληφθούν επίσης, Ηλεκτρολόγοι, Ηλεκτρολόγοι Συντηρητές Εγκαταστάσεων, Ηλεκτροτεχνίτες και Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων, Οδηγοί Απορριμματοφόρων, Υδραυλικοί, Χειριστές Μηχανημάτων, Διοικητικοί Λογιστικοί υπάλληλοι, Επισκέπτες Υγείας, Μηχανολόγοι, Φυσιοθεραπευτές, , βοηθητικό προσωπικό, προσωπικό καθαριότητας, Κεραμίστες, Υαλουργοί, Τεχνίτες Ψηφιδωτού, Φωτογράφοι και Ζωγράφοι.

Την πλειονότητα των θέσεων θα καλύψουν τέσσερις φορείς των ΟΤΑ, και συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

Δήμος Δράμας, δώδεκα θέσεις με καταληκτική προθεσμία στις 29 Δεκεμβρίου,
Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Θέρμης, 29 θέσεις με καταληκτική προθεσμία στις 29 Δεκεμβρίου,
Οργανισμός Πολιτισμού και Νεολαίας Πειραιά, 40 θέσεις με καταληκτική προθεσμία στις 29 Δεκεμβρίου, και
Δήμος Ιλίου, 30 θέσεις με καταληκτική προθεσμία στις 24 Δεκεμβρίου.

Προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν, επίσης, ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ιωαννιτών, ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ο ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννιτών και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, οι οποίοι θα δέχονται αιτήσεις έως τις 29 Δεκεμβρίου, η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας έως τις 24 Δεκεμβρίου και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Γαλατσίου.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκαν με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 119 επιπλέον θέσεις σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και σε Νομικά του Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου. Από το σύνολο των θέσεων, 58 αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών και 61 συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας δώδεκα μηνών.

Οι εγκρίσεις αφορούν προσωπικό για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ των δήμων, αλλά και καλλιτεχνικό προσωπικό για τα ΝΠΔΔ. Η πλειονότητα των θέσεων αντιστοιχεί στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου με 28 θέσεις, Γλυφάδας με 23, Χαλκηδόνος με 13 και Ιλίου με δώδεκα θέσεις. Οκτώ θέσεις κατανέμονται στο Δήμο Χίου, από έξι στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φυλής, Λαγκαδά και Βόλου, και πέντε θέσεις στον Δήμο Καβάλας. Στην Ιεράπετρα εγκρίθηκαν δύο θέσεις και στην Πρέβεζα και στο Παγγαίο από μία.

Keywords
Τυχαία Θέματα