15χρονος Σύρος – τροχαίο: Στο Παίδων ανήλικος που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για έναν ανήλικο σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην περιοχή του Φοίνικα στη Σύρο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, 15χρονος οδηγός δίκυκλου έχασε για αγνώστους λόγους τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα, να συρθεί αρκετά μέτρα μαζί με το οχημα του και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφέρει τον 15χρονο στο Νοσοκομείο της Σύρου. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά

του στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» με πτητικό μέσο σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να διακομισθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό, νεκροί οι δύο επιβάτες

Δύο άτομα ηλικίας 25 και 45 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν το φορτηγό το οποίο οδηγούσε ο ένας εκ των δύο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 100 μέτρων! Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Ασπρογέρακας, κοντά στον Πόρο Κεφαλονιάς, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το γερανοφόρο φορτηγό που ήταν φορτωμένο με τσιμεντόλιθους, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στον γκρεμό. Όπως μεταδίδει το inkefalonia, στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι χωμάτινος, πλάτους περίπου 3 μέτρων και ήταν λασπωμένος, καθώς στο νησί βρέχει τις τελευταίες δύο ημέρες.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής, με τους τελευταίους να ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις τους τους δύο επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άτυχοι άνδρες εκσφενδονίστηκαν από το φορτηγό κατά την πτώση του στον γκρεμό. Λόγω του δύσβατου του σημείου και της απότομης κλίσης του εδάφους, είναι σχεδόν αδύνατο να ανασυρθεί το φορτηγό, που βρίσκεται 100 μέτρα κάτω από τον δρόμο. Ωστόσο διενεργείται έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος.

Στην εντατική 30χρονος οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο ατύχημα στη Σούδα

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση παραμένει για νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 30χρονος πολυτραυματίας μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Παρασκευής (2/12). Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 30χρονος πολυτραυματίας νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στα χέρια, τα πόδια καθώς και στα πλευρά ενώ φέρει κακώσεις στην μηριαία αρτηρία και τον πυελό (λεκάνη).

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε έξω από το Λιμεναρχείο της Σούδας στα Χανιά όταν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος συγκρούστηκε με νταλίκα με οδηγό έναν 49χρονο. Διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον 30χρονο πολυτραυματία και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανιών όπου αφού του σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ως επιβεβλημένη η διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Σημειώνεται τέλος ότι ο 49χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη ενώ τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
15χρονος Σύρος –, Παίδων,15chronos syros –, paidon