15χρονος Καλαμπάκα – αεροβόλο: Η αιτία θανάτου του άτυχου νεαρού

15χρονος Καλαμπάκα – αεροβόλο: Θανατηφόρα κρανιοεγκεφαλική κάκωση από βολίδα αεροβόλου όπλου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του 15χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε με το όπλο στο σπίτι του. Επομένως διαψεύστηκαν οι εκτιμήσεις από το κοντινό περιβάλλον του παιδιού ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς που υπέστη λίγο μετά το χτύπημα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Το απόγευμα αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα.

Η Εξόδιος Ακολουθία του Αλέξανδρου θα τελεστεί

στις 6μμ της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του άτυχου νεαρού. Ο ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους “εις μνήμην του υιού μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο”. Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος 15χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και ενώ αρχικά διατηρούσε τις αισθήσεις του, έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμηΜεγάλος Περίπατος: Εναλλακτικές διαδρομές μετακίνησης – Ποιοι δρόμοι αλλάζουν κατεύθυνσηΑταλάντη: Συνελήφθη 31χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον περιπτεράΞεκίνησε για οίκο ανοχής και βρέθηκε σε… στρατόπεδο – Διατάχθηκε ΕΔΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα