12η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παλαιό Δημαρχείο Παιανίας

Δυναμικό παρόν σε ένα ακόμη κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του δήμου Παιανίας έδωσαν δεκάδες δημότες συμμετέχοντας στη 12η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου. Το συνεργείο του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ» βρέθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο, από τις 9:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι και προσέφερε τις υπηρεσίες του στους εθελοντές αιμοδότες.

Ο δήμος έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση και ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιεί μια οργανωμένη εκστρατεία

με τακτικές αιμοδοσίες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με αποτέλεσμα την επιτυχημένη λειτουργία εδώ και χρόνια της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος η οποία συμβάλλει στην υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από αίμα.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γ. Δάβαρης –αιμοδότης και ο ίδιος- ευχαρίστησε όλους όσους με την διαρκή εθελοντική προσφορά τους χαρίζουν με το αίμα τους ζωή στους συνανθρώπους μας και δήλωσε ότι ο στόχος μας παραμένει να είναι κάθε οικογένεια και ένας αιμοδότης! διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται.

Η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαρτίου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα