1 εκ. δολάρια στη Miley Cyrus για να… σκηνοθετήσει ταινία πορνό

Η Miley Cyrus έχει συνηθίσει να προκαλεί και να φωτογραφίζεται, γυμνή, με σέξι εσώρουχα, με ανατρεπτικά κόνσεπτ και ο, τιδήποτε άλλο, κάτι που οδήγησε την εταιρεία GameLink να κάνει μια προχωρημένη πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, η GameLink έστειλε γραπτώς την πρότασή της στην 20χρονη Cyrus όχι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό, αλλά να αναλάβει τη σκηνοθεσία της, έναντι 1 εκ. δολαρίων!

Η επιστολή έχει ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 2013 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας TMZ.

Είναι χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα από την επιστολή που έστειλε η εταιρεία στη Miley:

«Στη GameLink παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της καριέρας σου, καθώς μεταμορφώθηκες από ένα τηλεοπτικό παιδί-θαύμα σε μια δυνατή νεαρή γυναίκα που δεν απολογείται για τον τρόπο ζωής της, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με την έκφραση της σεξουαλικότητάς σου.

Πιστεύουμε ότι ως μια απελευθερωμένη γυναίκα του 21ου αιώνα αποτελείς την ιδανική επιλογή για να δείξεις στον κόσμο το όραμά σου ως καλλιτέχνιδα, στο χώρος της ενήλικης διασκέδασης.

Η GameLink θα ήθελε να σου προσφέρει μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα ευκαιρία να σκηνοθετήσεις μια ταινία για ενηλίκους, δίνοντάς σου τον απόλυτο έλεγχο, για ΕΝΑ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΟ δολάρια».

Μέχρι στιγμής, ουδείς των δύο εν δυνάμει συνεργατών εκπρόσωπος έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την επιστολή που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα