Β. Κωστέτσος: Παραχώρησα τη θέση μου στο Φραγκολιά στο «D.O.I»

13:40 28/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Στη φιλόξενη παρέα του « Μες στην καλή χαρά», βρέθηκε σήμερα ο Βασίλειος Κωστέτσος. Έδειξε τη νέα του κολεξιόν για την άνοιξη του 2012, μίλησε για την πορεία του στο χώρο της μόδας, τη συνεργασία που είχε με μεγάλα ονόματα και μοντέλα που έγραψαν ιστορία στις διεθνείς πασαρέλες και φυσικά για τη συμμετοχή του στο « Dancing on Ice».
« Πώς σου έγινε η πρόταση να

χορέψεις στο « Dancing on Ice» και πώς αντέδρασες όταν στο ανακοίνωσαν» ρώτησε η Ναταλία Γερμανού και ο Βασίλειος περιέγραψε πως ξεκίνησαν όλα:

«… Εκείνη την περίοδο, τον Σεπτέμβρη δηλαδή, είχα κανονίσει μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη, αλλά τελευταία στιγμή έκαναν κάποιες αλλαγές που δεν μου άρεσαν και ως συνήθως λειτούργησα παρορμητικά και το ακύρωσα. Με παίρνει λοιπόν τηλέφωνο η Χριστίνα Παππά και με ρωτάει:

«Θα σε ενδιέφερε να πάρει μέρος στο « Dancing on Ice;» και μου άρεσε σαν ιδέα, δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω. Μου φάνηκε ότι θα είναι κάτι extreme και πάντα θέλω να κάνω κάτι πρωτοποριακό και να ξεφεύγω από τα συνηθισμένα. Δεν είναι το ίδιο με το « Dancing with the stars», που απλά χορεύουν κάποιοι επώνυμοι, είναι χορός στον πάγο, κάτι που έγινε για πρώτη φορά και είναι και αντικειμενικά πιο δύσκολο.  Έχω και μια εξοικείωση με τα extreme σπορ, κάνω θαλάσσιο σκι με ένα πέδιλο και snowboard – δεν κάνω για παράδειγμα σκι βουνού. Οπότε ενθουσιάστηκα με την ιδέα να δοκιμάσω καλλιτεχνικό πατινάζ και είπα αβίαστα το ναι. Τώρα, μέσα στο παιχνίδι με καταπίεζε η στάση της κριτικής επιτροπής, οι παρατηρήσεις τους ήταν πολύ έντονες, είχαν μεγάλες απαιτήσεις από εμάς, μας διόρθωναν λεπτομέρειες ως προς το πώς θα κινούμαστε, να έχουμε αρμονία στα πόδια και στα χέρια, λες και ήμασταν επαγγελματίες του καλλιτεχνικού πατινάζ.  Όταν λοιπόν άρχισα να πιέζομαι και έπαψα να περνάω καλά, αποφάσισα να φύγω. Ήμουν και στο skate off με τον Φραγκολιά ,με τον οποίο έχω συνεργαστεί και τον εκτιμώ πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να μη δώσω τη θέση μου στον Κώστα. Έτσι ένιωσα και έτσι ενήργησα. Τον Κώστα τον ενδιέφερε πολύ πιο σοβαρά και έχει σαν στόχο να συνεχίσει στην τηλεόραση, να κάνει κάποια εκπομπή. Οπότε, του παραχώρησα τη θέση μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα