Πηνελόπη Πλάκα: Τώρα αρχίζει το παιχνίδι

19:35 3/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Πηνελόπη Πλάκα, έκανε δυναμικά το ντεμπούτο της ως ηθοποιός με πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό σίριαλ του ANT1 «Είναι στιγμές». Πώς βιώνει τη μέχρι τώρα εμπειρία της και τι ονειρεύεται για το μέλλον ;
« Την πρεμιέρα την είδα με τους συντελεστές του σίριαλ. Ένιωσα παράξενα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Ένιωσα πολλή χαρά γιατί αυτό που ετοιμάζαμε

πήρε σάρκα και οστά, αλλά και πολύ άγχος, γιατί μόλις τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Πρέπει να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φέρω εις πέρας το ρόλο αυτό. Στο τέλος του επεισοδίου είχα ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί ξεκίνησα να κάνω αυτό που αγαπώ.»
« Τα γυρίσματα διαρκούν πολλές ώρες. Τα αντιμετωπίζω σαν ένα μεγάλο σχολείο γιατί στην πράξη γίνεσαι ηθοποιός. Έχω ανοιχτά τα μάτια και τα αφτιά μου, ώστε να μπορώ να γυρίζω σπίτι και να ξέρω ότι σήμερα κάτι έμαθα. Ένα καθημερινό σίριαλ είναι δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να είσαι άμεσος, γιατί ο κόσμος το παρακολουθεί καθημερινά και αν δεν καταφέρεις να γίνεις πειστικός, θα σε ανταμείψει όπως σου αρμόζει.»
« Θα ήθελες να δοκιμάσεις σε μια κωμική σειρά ;» « Εννοείται ! Αγαπώ την κωμωδία, τρελαίνομαι να ασχολούμαι με αυτή. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε ένα δραματικό και έναν κωμικό ρόλο, όλα μου φαίνονται τα ίδια. Ένας ρόλος στην ουσία είναι στα χέρια σου μια ζωή. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ και με αυτή, μου αρέσει να γελάω και θα το ευχαριστηθώ με όλη μου την καρδιά.»
Πηγή : ΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα