Κατερίνα Λέχου: Έκανα 6 χρόνια ψυχοθεραπεία

21:10 31/1/2012 - Πηγή: EnterTV

 Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στην εκπομπή  «Μίλα» και  αποκάλυψε πως έκανε πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία ώστε να βελτιώσει τον εαυτό της: «Έκανα 6 χρόνια ψυχοθεραπεία. Πήρα το… “πτυχίο” μου. Το κίνητρο μου ήταν να κάνω κάτι καλύτερο με τον εαυτό μου και τους γύρω μου, ώστε να νιώθω καλύτερα. Συνήθως δεν ασχολούμαστε με την ψυχή μας. Είναι πολυτέλεια. Το να κοιτάς μέσα σου, βοηθάει».

Παράλληλα, εξήγησε και γιατί άργησε να φύγει από το πατρικό της: «Έφυγα από το πατρικό μου στα 37. Το κύριο πρόβλημα ήταν το οικονομικό .Δεν έχω βγάλει πολλά χρήματα. Έβγαλα τόσα ώστε στα 37 μου

να φύγω από το σπίτι μου και ν΄αγοράσω ένα δικό μου με δάνειο… Να αισθανθώ λίγο ασφαλής ότι μπορώ να το ξεπληρώνω. Μπορεί και να έχω πεθάνει πριν το ξεπληρώσω».

Παράλληλα, η κρίση δεν της έχει φανεί και τόσο πολύ, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει άλλη σχέση με τα υλικά αγαθά: «Είμαι εξαιρετικά ολιγαρκής οπότε δεν έχω περιορίσει πράγματα. Στη διαδικασία της ωρίμανσης μου, έχω αποκτήσει άλλη σχέση με τα υλικά αγαθά. Τα πιο ουσιαστικά πράγματα είναι τζάμπα».

Keywords
Αναζητήσεις
ελενη μπουριτσα
Τυχαία Θέματα