Κάντο… όπως η Έλενα

19:55 4/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Γράφει η Έλενα Πολυκάρπου:

Όπως όλοι καταλάβαμε ήταν μια εβδομάδα στην κατάψυξη και μετά από τόσο κρύο αποφάσισα ότι μου αρέσει τελικά το καλοκαίρι. Γιατί αν κάτι δεν σου αρέσει παίρνεις τα κουβαδάκια σου και πας σε άλλη παραλία, με το χιόνι τι θα κάνεις, θα πιάσεις τις βουνοκορφές;;; Εκτός όμως από το κρύο θα σας μιλήσω για την μεγάλη στιγμή που ζω στην καριέρα μου…αποφάσισα με την παρότρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι πρέπει να μάθω υπολογιστές στα 33 μου (δεν θέλω γέλιααα)…. Έως τώρα δεν

ήξερα τι είναι το φούσμπεικ, τουτέστιν facebook, το τουίστερ τουτέστιν twitter. Ένα θα σας πω σε ένα μήνα έχω μάθει να ανάβω και να κλείνω τον υπολογιστή, να γράφω και στα πολύ δύσκολα έχω την φίλη Boo, να με βοηθάει και ότι πρόβλημα έχω το λύνει. Και αυτό που κάνει για εμένα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μου πείτε ποιό είναι το πρόβλημα; Από τότε που ξεκίνησα να μαθαίνω, που τι το ήθελα…βλέπω στον ύπνο μου ένα συγκεκριμένο όνειρο…(περπατάω λέει στην Κέρκυρα, στο Λιστόν, τρέχω και με κυνηγάνε το like και το Google}. Δεν θέλω σχόλια…Είμαι καλά και με λένε Έλενα.

Ώρα όμως για ομορφιά και επειδή έκανε αρκετό κρύο…σας έφτιαξα μάσκες για να ενυδατώσουμε  την επιδερμίδα μας:

Μάσκα ενυδάτωσης για το σώμα (το αποτέλεσμα είναι άμεσο)

Υλικά

1 λίτρο γάλα

Μια κούπα μέλι

Μια κούπα ελαιόλαδο

Δύο κουταλάκια της σούπας ροδόνερο

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε  (όχι πολύ) όλα τα υλικά, μετά με ένα σφουγγάρι το τρίβετε στο σώμα σας…το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Μάσκα για μεταξένια χέρια

Υλικά

1 φλιτζανάκι γλυκερίνη

2 φλιτζανάκια ροδόνερο

Αναμιγνύετε τα υλικά και απλώνετε το σκεύασμα στα χεριά σας. Προαιρετικά τυλίξτε τα χέρια σας με γάντια μιας χρήσεως, για 5 με 10 λεπτά.

Μάσκα για το πρόσωπο για ταλαιπωρημένη επιδερμίδα από το κρύο

Υλικά

1 αβοκάντο

2 κουταλάκια μέλι

1 κουταλάκι ελαιόλαδο

Καθαρίζετε την φλούδα του αβοκάντο, στη συνέχεια το πολτοποιείτε, προσθέτετε το μέλι και το ελαιόλαδο, τα ανακατεύετε όλα μαζί, το απλώνετε στο πρόσωπο σας και το αφήνετε για δέκα λεπτά…μαγικό αποτέλεσμα!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα