Γνωρίστε τη νικήτρια του Master Chef Junior

15:05 6/2/2012 - Πηγή: EnterTV

H 12χρονη Λίλιαν, νικήτρια του πρώτου «Μaster Chef Junior» φιλοξενήθηκε σήμερα  στην εκπομπή «Πρωινό μου» και μίλησε για τα όνειρά της, για τη μαμά της, αλλά και για την καθημερινότητά της, στο Βόλο όπου μεγαλώνει.
«Ρωτούσα τη μαμά σου» της είπε η Φαίη Σκορδά, «αν είναι καλή μαγείρισσα και μου απάντησε ότι εσύ είσαι  καλύτερη , ισχύει ;»  «Όχι…  η μαμά είναι πολύ καλή μαγείρισσα, καμιά φορά τώρα που έχω μάθει περισσότερα πράγματα τη διορθώνω,

της λέω τι να προσθέσει». «Εσύ μαγειρεύεις στο σπίτι ;» «Μαγειρεύω, μου αρέσει πολύ, αλλά τώρα με το σχολείο επειδή έχω πολλές ώρες μαθήματα, μαγειρεύω λιγότερο».
«Είσαι και καλό παιδί και καλή μαθήτρια και φαντάζομαι θα το βλέπεις πολύ σοβαρά, θα θέλεις να ασχοληθείς με τη μαγειρική και στο μέλλον. Σε έχει φοβίσει καθόλου αυτό που είπαν οι κριτές, ότι το να ηγείται μια γυναίκα μιας κουζίνας σε ένα εστιατόριο είναι κάτι πολύ δύσκολο; Γιατί και κουραστική δουλειά είναι και πρέπει να μπορεί να επιβάλλεται σε τόσα άτομα», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και η μικρή Λίλιαν είπε:« Ναι… αλλά εμένα όνειρο μου είναι να γίνω μαγείρισσα».
Η μικρή Λίλιαν μαγείρεψε επίσης, μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη,  ο οποίος της είπε ότι μόλις τελειώσει το Λύκειο την περιμένει για συνεργαστούν…

Keywords
Τυχαία Θέματα