Γιατί στεναχωριέται η Βάνα;

11:01 24/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Βάνα Μπάρμπα, φέτος κάνει τη διαφορά με μια ανατρεπτική παράσταση, δικής της εμπνεύσεως. Το « Crash» που σημαίνει συντριβή όπως λέει «έχει να κάνει με τη συντριβή της ζωής, με τη συντριβή των ονείρων μας…»
« Είχες φέτος προτάσεις για τηλεόραση ;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του « ΤVEΘΝΟΣ» και η Βάνα απάντησε πολύ ειλικρινά :

« Όχι, αλλά όπως ξέρεις δεν γίνεται κάτι. Κάποιες κωμωδίες έγιναν μόνο που εμένα δεν μ’ενδιαφέρουν.»
« Το ελληνoτουρκικό project

πάγωσε οριστικά ;»

« Τελείωσε αυτό. Κάναμε κάποια γυρίσματα, αλλά αφού δεν υπάρχουν λεφτά, τι να κάνουμε ; Oι Τούρκοι στη συνέχεια έκαναν γυρίσματα μόνοι τους.»
« Φέτος βγήκαν στον αέρα ελάχιστα προγράμματα . Τι βλέπεις ;»

« Δεν υπάρχει κάτι που να έχει ενδιαφέρον. Χαζεύω κάποιες εκπομπές και διαπιστώνω δυστυχώς πως η τηλεόραση είναι στα χειρότερά της. Λίγο χιούμορ υπάρχει στις εκπομπές και αυτό κρύο. Συγχωνεύσεις προσώπων – εκεί που έβγαινε μια μόνη της, τώρα βγαίνουν πέντε μαζί.»
« Σε σχέση με την εικόνα σου έχει ανασφάλειες ;»

« Μου αρέσει. ‘Εχω καλή σχέση με το χρόνο, αν και με στεναχωρεί που δεν έχω τη δροσιά  και την ομορφιά των προηγούμενων δεκαετιών. Μου αρέσει όμως, γιατί όσο μεγαλώνεις, βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια.»
« Νέοι συνάδελφοι σου μέσα σε δύο –τρεις βδομάδες θεωρούν ότι κέρδισαν τον τίτλο του « Sex symbol»…

« Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Βλέπεις εσύ καμία ; Όλο το νέο star system γεμίζει για δύο – τρεις μήνες τα περιοδικά και στη συνέχεια χάνεται.  Έρχονται και παρέρχονται, δεν υπάρχει star quality.  Υπάρχουν καλοί ηθοποιοί, ωραίες μουρίτσες, ωραία οπίσθια, αλλά δεν υπάρχει το περίφημο γκελ. Αυτό που μας έκανε κάποτε να πούμε «ουαο». Είναι δυστυχώς όλα κάτω του μετρίου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα