Βάζουμε Android 4.0 ICS σε ένα παλιό Sony Xperia x10 Mini

Αν έχετε κάποια συσκευή και θέλετε το νεότερο λειτουργικό της Google, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε αν θα βγει update και πότε, η διαδικασία του «rooting» δίνει τη λύση, στερώντας από το κινητό σας βέβαια κάθε εγγύηση κατασκευαστή και ρισκάροντας (έστω και λίγο) την… υγεία του.

Yπάρχουν πλέον custom ROMS (σκεφτείτε κάτι σαν ανεξάρτητα λειτουργικά), με

τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό Android της κινητής σας συσκευής. Προς το παρόν, οι μόνες εταιρείες που σας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα μέσω της σελίδας τους και υποστηρίζουν το συγκεκριμένο project, είναι η HTC και η Sony Mobile. Εμείς αναβαθμίσαμε ένα x10 Μini (το παλιό Χperia Μini) και σας παρουσιάζουμε βήμα, βήμα τη διαδικασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! • ΠΡΟΣΟΧΗ! • ΠΡΟΣΟΧΗ! • ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στη συσκευή σας.Διαβάστε πολύ προσεκτικά τα βήματα πριν κάνετε οτιδήποτε.Στα βήματα μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα την συσκευή.Αν ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, χάνετε την εγγύηση της συσκευής σας.Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε την παραπάνω διαδικασία, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσάς. Το www.allaboutandroid.gr δεν είναι υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στην συσκευή σας!

Για την διαδικασία θα χρειαστείτε:

Το τελευταίο update της συσκευής 2.1.1.A.0.6/2.1.1.C.0.0 SE firmware/ baseband: M76XX-TSNCJOLYM-53404015 Το firmware και το baseband βρίσκονται στις ρυθμίσεις, στην επιλογή about phone (σχετικά με το τηλέφωνο)Ξεκλειδωμένο bootloader -/S1Tool http://www.2shared.com/file/5scVFFI3/s1tool.htmlΤην τελευταία έκδοση του ICS nAa kernel – http://code.google.com/p/minicm/downloads/listΤο τελευταίο ROM Cyanogenmod MiniCM9 -http://code.google.com/p/minicm/downloads/listΤο flashtool –http://androxyde.github.com/Root με SuperOneClick -http://download.cnet.com/SuperOneClick/3000-2094_4-75447027.htmlClock Work Mod -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanagerGoogle applications -http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Latest_Version#Google_AppsΒάλτε τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής. Για να το πετύχετε αυτό, κλείστε τη, ανοίξτε τη και πατήστε συνεχόμενα (όχι παρατεταμένα) το πλήκτρο πίσω για το x10 mini (το πλήκτρο διαφέρει ανάλογα τη συσκευή).

Βήμα 1

Κατεβάστε όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παραπάνω και συγκεντρώστε τα σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε root το κινητό σας τηλέφωνο. Για να γίνει αυτό, εγκαταστήστε το SuperOneClick, συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή με ένα usb καλώδιο και πατήστε την επιλογή root. Ακολουθήστε τις οδηγίες και είστε έτοιμοι.

Βήμα 3

Ξεκλειδώστε το bootloader. Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει αυτό εάν έχετε κινητό μιας εκ των δύο προαναφερθέντων εταιρειών, πηγαίνετε στην σελίδα τους και ακολουθήστε τις οδηγίες. Εάν όχι, τότε εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας το flashtool. Επειτα πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του κινητού και ενεργ

Keywords
Αναζητήσεις
ics on sony x10 mini, android 4.0 x10mini
Τυχαία Θέματα