Το τετραπύρηνο LG Optimus 4X HD

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, η LG ανακοίνωσε πως θα μας παρουσιάσει στα πλαίσια της έκθεσης το πρώτο smarthpone της με Quad-Core επεξεργαστή, το LG Optimus 4X HD. Συνδυάζοντας τον πλέον πρόσφατο 1,5GHz Tegra 3 επεξεργαστή της NVIDIA με μία μοναδικά καινοτόμο True HD IPS

οθόνη, το LG Optimus 4X HD προσφέρει εμπειρία όμοια με αυτή που μπορεί να προσφέρει ένα PC.

Ο NVIDIA Tegra 3 επεξεργαστής είναι ο μοναδικός παγκοσμίως 4-PLUS-1™ Quad-Core mobile processor, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για υψηλού επιπέδου εφαρμογές πολυμέσων. Ο πανίσχυρος αυτός επεξεργαστής χρησιμοποιεί μόλις το 1/5 του πυρήνα του, ώστε να εξοικονομεί μπαταρία εκτελώντας λιγότερο απαιτητικές λειτουργίες όπως το active standby και η αναπαραγωγή μουσικής. Όταν ο Tegra 3 λειτουργεί σε πλήρη ταχύτητα, η 12-core graphics GPU παρέχει μία πλούσια εμπειρία θέασης, καθώς και ποιότητα της εμπειρίας του παιχνιδιού η οποία συγκρίνεται με την αντίστοιχη σε κονσόλες παιχνιδιών.

Εξοπλισμένο με οθόνη True HD IPS, το Optimus 4X HD εγγυάται την απόλυτη εμπειρία θέασης σε υψηλή ευκρίνεια χωρίς καμία αλλοίωση των χρωμάτων ή των σχεδίων. Το Optimus 4X HD διαθέτει εσωτερική μνήμη 16GB και την τελευταία έκδοση λειτουργικού Android, το Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Πέραν της γρήγορης και ομαλής λειτουργίας του, το Optimus 4X HD μπορεί να υπερηφανεύεται για την 8MP BSI (Backside Illumination) Sensor κάμερά του με LED flash και προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, οι οποίες απογειώνουν την multimedia εμπειρία.

Οι σχεδιαστές της LG έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η εμφάνιση να συμβαδίζει με τις επιδόσεις. Το smartphone των 8,9 χιλ. χαρακτηρίζεται από την “prism-edged” σχεδίαση, καθώς από την μοναδική ποιότητα κατασκευής του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Optimus 4X HD:

Επεξεργαστής: 1,5GHz Quad-Core (NVIDIA Tegra 3)Οθόνη: 4.7 ιντσών (1280 x 720) True HD IPSΜνήμη: 16GB eMMC και 1GB LP DDR2Κάμερα: 8MP BSI sensor (οπίσθια) και 1,3MP (εμπρόσθια)Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream SandwichΜπαταρία: 2.150mAh
Keywords
Τυχαία Θέματα