Το OnLive τώρα και σε ταμπλέτες

Για πολλούς, το OnLine είναι η υπηρεσία του μέλλοντος στο gaming. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το OnLive είναι ένας τρόπος για να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο σαλόνι σας, χωρίς να έχετε κάποια κονσόλα, παρά μόνο ένα μηχάνημα client. Η συγκεκριμένη συσκευή επικοινωνεί με τους κεντρικούς servers της υπηρεσίας που βρίσκονται στο εξωτερικό τους οποίους και βρίσκονται εγκατεστημένα τα παιχνίδια και αναλαμβάνει να προβάλει μέσω streaming το περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας. Εσείς έχετε ασφαλώς τον απόλυτο έλεγχο από

το σπίτι σας και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παίξετε παιχνίδια ανεξαρτήτως κονσόλας όμως χρειάζεται να έχετε μια αρκετά γρήγορη σύνδεση στο internet. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής το OnLive δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας κάτι που αναμένεται να γίνει με τις νέες γραμμές Vdsl που προωωθούνται.

Τώρα όμως, αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και σε tablets. Κατεβάζοντας το OnLive client από το android market, έχετε πρόσβαση σε 25 τίτλους που μπορούν να παιχτούν με touch controllers και άλλους 200 που παίζονται μέσω του OnLive wireless controller. Το OnLive απαιτεί ταμπλέτα με Android 2.3 και έχει δοκιμαστεί στις παρακάτω συσκευές.

Acer Iconia Tab A500, ASUS Eee Pad Transformer, HTC Evo View, HTC Flyer, HTC Jetstream, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab, Sony Ericsson Tablet S, Toshiba Thrive, HTC EVO, HTC Nexus One, HTC Rezound 4G, HTC Sensation, HTC Sensation XL, Motorola Droid 2, Motorola Droid X2, Motorola DROID BIONIC 4G, Motorola DROID RAZR 4G, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy S II 4G.

Ευελπιστούμε σύντομα η υπηρεσία να είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα