Το HiveMind και στο Android

Το όνομα Will Wright μπορεί να μην λέει πολλά στους περισσότερους, όμως οι παλαιότεροι και αυτοί που ασχολούνται καιρό με τα Video Games σίγουρα έχουν ακούσει αυτό το όνομα ξανά. Ο κύριος Will Wright λοιπόν είναι ο «πατέρας» παιχνιδιών όπως το Sims, και το Sim City, ενώ

το καινούριο του δημιούργημα λέγεται HiveMind και αναμένεται σύντομα. Το ευχάριστο είναι πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα είναι επίσης διαθέσιμος για συσκευές Android.

Τι είναι όμως το HiveMind; Δυστυχώς οι πληροφορίες για το παιχνίδι είναι τόσο αόριστες που είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού θα είναι ένας τίτλος στον οποίο θα παίζουμε τους… εαυτούς μας και το gameplay θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις δραστηριότητές μας. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν να κάνουν με τα προφίλ μας στα διάφορα sites κοινωνικής δικτύωσης, με τα μέρη που επισκεπτόμαστε, τα παιχνίδια που παίζουμε και πολλά ακόμα.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να ακούγονται σαν ένα συνεχές… Check-in όμως οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για κάτι πραγματικά επαναστατικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα