Στα €399 στην Ελλάδα το Ascend P7

Η Huawei παρουσίασε στις 7 Μαΐου 2014 στο Παρίσι το πολυαναμενόμενο Huawei Ascend P7. Βασισμένο στην επιτυχία του Huawei Ascend P6, το νέο 4G smartphone επαναπροσδιορίζει την υπεροχή του smartphone με κορυφαία χαρακτηριστικά, γρήγορη συνδεσιμότητα, εύκολη πλοήγηση και κομψό σχεδιασμό, τα οποία το κατατάσσουν σε μια κατηγορία από μόνο του.

Με full high definition οθόνη 5 ιντσών, πρωτοποριακή για τον κλάδο μπροστινή κάμερα 8MP και πίσω κάμερα 13MP, καθώς και τελευταίας τεχνολογίας, εύχρηστο Emotion UI 2.3, το Huawei Ascend P7 θα κάνει πράξη το γνωστό μότο της Huawei, «Make it Possible», δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να εκφράζουν την υπεροχή τους, οποιαδήποτε στιγμή, παντού και πάντα.

Η Huawei επανασχεδίασε το Ascend P7 από μέσα προς τα έξω, βελτιώνοντας σημαντικά τις επιδόσεις του hardware και του λογισμικού του smartphone, για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του χρήστη. Με 6.5χιλ πάχος, το Ascend P7 θέτει ένα νέο ρεκόρ, ως μία από τις λεπτότερες smartphone 4G συσκευές στην αγορά. Για να εξακολουθήσει να υπερέχει και να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς χρήστες παγκοσμίως, η Huawei ενσωμάτωσε αρμονικά τις σχεδιαστικές επιρροές από τη Δύση με την ακρίβεια στην λεπτομέρεια από την Ανατολή.

«Η αδιάκοπη δέσμευση της Huawei για την ανάπτυξη smartphones υψηλής ποιότητας, κατά τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αποδώσει καρπούς. Αυτή τη στιγμή, είμαστε η τρίτη εταιρεία παγκοσμίως όσον αφορά στις πωλήσεις smartphones, και η αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας αυξάνεται σταθερά σε περιοχές-κλειδιά όπως η Κίνα και η Δυτική Ευρώπη» είπε ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group.
«Σήμερα, το λανσάρισμα της Huawei Ascend P7 προκαλεί και πάλι τα υφιστάμενα πρότυπα της βιομηχανίας, επαναπροσδιορίζοντας τον σχεδιασμό των smartphones, την εμπειρία της κάμερας και τη συνδεσιμότητα, ώστε να παρέχει στους χρήστες μια άνευ προηγουμένου εμπειρία κινητής τηλεφωνίας.»

Επαναπροσδιορίζοντας με δεξιοτεχνία
Το Huawei Ascend P7 παρέχει το πλεονέκτημα της ανθεκτικότητας για την καθημερινή χρήση, χρησιμοποιώντας Corning® Gorilla® Glass στα εμπρός και πίσω καλύμματα. Ξεχωρίζει για την κομψή, εκλεπτυσμένη μεταλλική εμφάνισή του, που αποτελείται από επεξεργασμένη οπίσθια επιφάνεια 7 επιπέδων, με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό
«spin effect».

«Το Huawei Ascend P7 είναι εμπνευσμένο από τις φυσικές καμπύλες μιας σταγόνας νερού που προσδίδει στο τηλέφωνο μια αίσθηση φυσικής καθαρότητας, και παρέχει στους χρήστες πιο άνετη λαβή», δήλωσε ο Joon Suh Kim, Αντιπρόεδρος του τομέα Κινητών Τηλεφώνων του Κέντρου Consumer Experience Design του Huawei Consumer BG. «Χρειάστηκαν μήνες εκτεταμένων σχεδιαστικών βελτιώσεων για να πετύχουμε αυτήν την εξαιρετική ισορροπία μορφής και λειτουργικότητας.»

Για έντονη οπτική διαύγεια κατά την προβολή πολυμέσων, το Ascend P7 έχει οθόνη αφής FHD 5 ιντσών με 1920×1080 ανάλυση, 445ppi και αναλογία όψης 16:9. Για να ταιριάζει σε κάθε στυλ, το Ascend P7 είναι διαθέσιμο σε μια παλέτα χρωμάτων που «γράφουν» στα κινητά, όπως το μαύρο, το άσπρο και το ροζ.

Επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία της κάμερας
Το Huawei Ascend P7 παρέχει στους χρήστες ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τον αισθητήρα 4ης Γενιάς BSI της Sony, το Image Signal Processer (ISP), το λογισμικό IMAGESmart 2.0 και άνοιγμα διαφράγματος f/2.0 στον 13MP 5Ρ μη-σφαιρικό φακό της οπίσθιας κάμερας, δημιουργώντας απαράμιλλα ευκρινείς φωτογραφίες σε νυχτερινές λήψεις ή λήψεις σε εσωτερικούς χώρους.

Για να «αιχμαλωτίσετε» αυθόρμητες στιγμές πριν «χαθούν», η μοναδική λειτουργία Ultra Snapshot του Huawei Ascend P7 σας επιτρέπει να έχετε σε ετοιμότητα την κάμερα για 1.2 δευτερόλεπτα, μετά από ένα διπλό κλικ στο κουμπί μείωσης έντασης, ενώ είναι σε κλειδωμένη κατάσταση, αντί να ξοδέψετε χρόνο προσπαθώντας να ξεκλειδώσετε την οθόνη.

Τραβήξτε καλύτερες selfies, ή την απόλυτη ομαδική selfie – μια «groufie» – με την κορυφαία μπροστινή κάμερα 8MP 5Ρ μη σφαιρικών φακών, που διαθέτει και πανοραμική λειτουργία για πανοραμικές λήψεις selfie και 10 επίπεδα αυτόματης ενίσχυσης προσώπου στο beauty mode. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τραβήξουν ένα βίντεο selfie με το 1080p HD video playback. Το Huawei Ascend P7 εξασφαλίζει τέλειες φωτογραφίες των στιγμών σας, κάθε φορά, με την πρωτοποριακή ενσωματωμένη λειτουργία καθρέφτη και παράθυρο προεπισκόπησης για selfie.

Προσθέστε μια επιπλέον διάσταση στις φωτογραφίες με τη λειτουργία «Voice Photo», με την οποία βγάζεις φωτογραφίες συνοδευόμενες από κλιπ ήχου 10 δευτερολέπτων, για τους απαιτητικούς χρήστες που ανεβάζουν φωτογραφίες με ειδικές εκφράσεις ήχου, σε μια ποικιλία από πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.

Εκτός από τις βελτιώσεις της κάμερας, το αποκλειστικό Image Signal Processor (ISP) της Huawei επιτρέπει στο smartphone να ελέγχει μια σειρά από λειτουργίες που μιμούνται εκείνες που βρίσκονται σε επαγγελματικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης εστίασης, ισορροπία λευκού και τη μείωση του «θορύβου» για -όμορφα- βελτιστοποιημένες φωτογραφίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη λειτουργία εστίασης και φωτομέτρησης με ένα μόνο άγγιγμα, ώστε η προτιμώμενη εστίαση και θέση έκθεσης να μπορούν να ρυθμιστούν, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ακρίβεια της εικόνας.

Επαναπροσδιορίζοντας τη συνδεσιμότητα και την απόδοση της μπαταρίας
Για τους ανθρώπους που αναζητούν ακόμη γρηγορότερη και αδιάκοπη συνδεσιμότητα, το Huawei Ascend P7 επιτρέπει την απεριόριστη προβολή αρχείων media με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα 4G και με το μοναδικό σχεδιασμό διπλής κεραίας της Huawei να βελτιώνει τη λήψη του σήματος. Το Ascend P7 χρησιμοποιεί, επίσης, την έξυπνη τεχνολογία εναλλαγής δικτύου που σταθεροποιεί τη σύνδεση, ακόμη και κατά τη διάρκεια λήψης ασθενούς σήματος, για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης της μπαταρίας.

Απολαύστε συνεχές media viewing και data sharing, μεγάλης διάρκειας, χάρη στην ισχυρή μπαταρία πολυμερών λιθίου 2500 mAh και την αποκλειστική τεχνολογία εξοικονόμησης μπαταρίας. Επιπλέον, η λειτουργία διαχείρισης εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν οποιεσδήποτε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, οι οποίες καταναλώνουν ενέργεια.

Η super power-saving λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στο Ascend P7 να «υιοθετεί» την πιο κατάλληλη χρήση της ενέργειας, όταν λειτουργεί με λιγότερο από 10% μπαταρία. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η οθόνη θα «ρίξει» τη φωτεινότητά της και μόνο οι βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου θα παραμείνουν ενεργοποιημένες, συμπεριλαμβανομένων των φωνητικών κλήσεων και των επαφών. Επίσης, το υπολειπόμενο 10% της μπαταρίας, θα μπορεί να αντέχει 24 ώρες σε κατάσταση αναμονής.

Επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία του χρήστη
Το Huawei Ascend P7 παρέχει στους αρχάριους των smartphones το πλεονέκτημα ενός ειδικού, χάρη στην τελευταία έκδοση του διαισθητικού, και εύκολου στην χρήση, περιβάλλον χρήστη, Emotion UI 2.3, παρέχοντας εξατομικευμένο κλείδωμα και αρχικές οθόνες, με δύο ενισχυμένα UIs για ξεκούραστη πλοήγηση. Το λογισμικό διαχείρισης του smartphone προσαρμόζεται εύκολα και συμπεριλαμβάνει φίλτρο παρενόχλησης, διαχείριση δικαιωμάτων, διαχείριση δικτύου και ειδοποιήσεων, καθώς και λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Το Huawei Ascend P7 θα διατίθεται από τον Μάιο σε Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Ελλάδα, Πολωνία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Σερβία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Δανία, Σλοβακία, Τσεχία, Αυστρία, Χονγκ Κονγκ, Ταϋλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες αγορές. Η προτεινόμενη τιμή πώλησής του για την Ελλάδα είναι 399€, ενώ τα αξεσουάρ που θα το συνοδεύουν περιλαμβάνουν το Huawei TalkBand B1, πολύχρωμες προστατευτικές θήκες, καλύμματα με προστατευτικό πορτάκι για την οθόνη και φορητές μπαταρίες.

Keywords
ελλαδα, hd video, χονγκ κονγκ, huawei, μαΐου, full, emotion, smartphones, εταιρεία, business, group, glass, effect, kim, design, διαυγεια, στυλ, ροζ, sony, image, isp, beauty, video, voice, photo, slr, media, data, super, γαλλια, ουγγαρια, σλοβακία, Καλή Χρονιά, βιντεο, σλοβακία, φωτογραφικες μηχανες, αξεσουαρ, βελγιο, γερμανια, δανια, ηνωμενο βασιλειο, ηνωμενα αραβικα εμιρατα, ιρλανδια, ισπανια, ιταλια, καθημερινη, κινα, κινητα, οθονες, ολλανδια, τηλεφωνο, φωτογραφιες, huawei, sony, αγορα, αυστρια, αραβικα, δυνατοτητα, διπλο, δυτικη, ευκολα, ειπε, εκφρασεις, ελβετια, ενεργεια, εμφάνιση, επιτυχια, εσθονια, εστιαση, εταιρεία, εφαρμογες, τεχνολογια, μηχανες, θηκες, ισορροπια, λειτουργια, λετονια, ληψεις, ληψη, λιθουανια, μαυρο, μαΐου, μαλαισια, μηνες, μειωση, μοτο, μπαταριες, νορβηγια, παντα, οθονη, οθονη αφης, παρισι, περιβαλλον, πλατφορμες, ροζ, πολωνια, πορτογαλια, πωλησεις, ρεκορ, σαουδικη αραβια, σερβια, σειρα, σιγκαπουρη, στυλ, τιμη, τρια, τριτη, τσεχια, φορα, χονγκ κονγκ, ομορφα, ωρες, group, αγορες, ασπρο, super, beauty, business, data, design, emotion, full, glass, hd video, image, kim, media, power, slr, smartphones, υπεροχη
Τυχαία Θέματα