Σαρωτής QR & Barcode

Το QR & Barcode Σαρωτής είναι ο ταχύτερος σαρωτής QR/barcode εκεί έξω. Το Σαρωτής QR & Barcode είναι μία απαραίτητη εφαρμογή για κάθε Android συσκευή.

Το Σαρωτής QR & Barcode /QR code reader είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση· απλά σημαδεύστε το QR ή το barcode που θέλετε να σαρώσετε και η εφαρμογή θα το εντοπίσει αυτόματα και θα το σαρώσει. Δεν χρειάζεται να πατήσετε κανένα κουμπί, να τραβήξετε φωτογραφίες ή να ρυθμίσετε

το ζουμ.

Το Σαρωτής QR & Barcode μπορεί να ανιχνεύσει και να διαβάσει όλα τα είδη QR/barcode συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, url, ISBN, προϊόντων, επαφών, ημερολογίων, e-mail, τοποθεσιών, Wi-Fi και πολλών άλλων μορφών. Μετά τη σάρωση και την αυτόματη αποκωδικοποίηση ο χρήστης παρέχεται μόνο με τις σχετικές επιλογές για μεμονωμένους τύπους QR ή Barcode και μπορεί να κάνει τις κατάλληλες ενέργειες. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Σαρωτής QR & Barcode για να σαρώσετε κουπόνια/κωδικούς από κουπόνια για να παίρνετε εκπτώσεις και εξοικονομείτε χρήματα.

Σαρώστε τα barcodes προϊόντων με το Σαρωτής QR & Barcode στα καταστήματα και συγκρίνετε τις τιμές τους με τις τιμές online για να εξοικονομήσετε χρήματα. Η εφαρμογή Σαρωτής QR & Barcode είναι ο μόνος σαρωτής για κωδικούς QR / barcode που θα χρειαστείτε ποτέ.

Άλλες επιλογές: Δημιουργία QR, Σάρωση εικόνας, Σάρωση από τη Συλλογή, Μοιραστείτε τις πληροφορίες επικοινωνίας σας μέσω QR

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamma.scan

The post Σαρωτής QR & Barcode appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα