Πώς αλλάζει την ημέρα μας ένα Samsung Galaxy S21 Series 5G smartphone

Τα premium κινητά της σειράς Galaxy S21 έχουν μια μοναδική ικανότητα να φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη των χρηστών τους!  Δοκιμάσαμε τα S21, S21+ και S21 Ultra, προκειμένου να μοιραστούμε μαζί σας τα χαρακτηριστικά τους εκείνα που άλλαξαν την καθημερινότητά μας.

Τους τελευταίους μήνες η πανδημία και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν μας κάνουν να αναζητούμε δημιουργικές διεξόδους στην τεχνολογία. Το smartphone είναι η συσκευή με την οποία ερχόμαστε σε επαφή περισσότερο από κάθε άλλη κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, οπότε η επιλογή

ενός κινητού υψηλών τεχνικών προδιαγραφών είναι ικανή να μας αποζημιώνει αδιάκοπα, να μετατρέπει την επένδυσή μας σε χαμόγελο και αίσθηση ικανοποίησης για τις ελευθερίες και τις δυνατότητες που μας χαρίζει μια premium συσκευή, όπως αυτές της σειράς Galaxy S21. Και μόνο αντικρίζοντας το γράμμα S στην ονοματολογία, συνειδητοποιεί κανείς πως η Samsung έχει «πακετάρει» στην τριάδα των φετινών της μοντέλων (S21, S21+ και S21 Ultra) ό,τι πιο εξελιγμένο διαθέτει στο τεχνολογικό της «οπλοστάσιο». Στα χέρια μας ήρθαν και τα τρία μοντέλα, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παραθέσουμε όλες εκείνες τις… επικές στιγμές κατά τη διάρκεια της χρήσης τους που μας έπεισαν πως οι φετινές ναυαρχίδες της Samsung αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ του κόστους τους!

Gaming στα 120Hz

Όποιο Galaxy S21 μοντέλο κι αν υποβάλαμε σε… εξαντλητικές gaming προκλήσεις, το αποτέλεσμα ήταν μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Η ταχύτατη Mali-G78 MP14 GPU του Exynos 2100 chipset δίνει τον καλύτερό της εαυτό στα games, «ταΐζοντας» αδιάκοπα και με καταιγιστικούς ρυθμούς την εξαιρετική AMOLED οθόνη που διαθέτει κάθε S21 smartphone. Με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που αγγίζει τα 120Hz, τα άνω των εκατό καρέ ανά δευτερόλεπτο που βομβάρδιζαν τα «αδηφάγα» μάτια μας με σκηνές δράσης εξαιρετικής ευκρίνειας, συντελούσαν σε μια απαράμιλλη αίσθηση ρευστότητας σε ό,τι συνέβαινε στην οθόνη, ενώ η άμεση απόκριση των touch controls σε κάθε μας άγγιγμα μας έδινε… στρατηγικό πλεονέκτημα!

Multitasking που θα ζήλευε laptop

Με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή που αγγίζει ταχύτητες έως και 2,9GHz (χάρη στον Cortex-X1 πρωταγωνιστικό του πυρήνα), το Exynos 2100 chipset επιβάλλει… το νόμο της Samsung και στον τομέα των System-on-Chip (Soc). Με τεχνολογία παραγωγής 5nm, οι επιδόσεις είναι ασυναγώνιστες, όπως και ο περιορισμός της κατανάλωσης ενέργειας. Με μνήμη RAM από 8GB μέχρι και 16GB (!) και UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, η εναλλαγή μεταξύ των αναρίθμητων εφαρμογών που μπορείτε να διατηρείτε ανοιχτές στο παρασκήνιο γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Για τις ανάγκες της τηλεργασίας, συνδέσαμε ασύρματα ένα S21 με τηλεόραση, ποντίκι και πληκτρολόγιο και χάρη στην πλατφόρμα Samsung DeX, απολαύσαμε την πλήρη λειτουργικότητα ενός κανονικού υπολογιστή.

Συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς

Η Samsung έχει καταστήσει συμβατά τα νέα S21 με τα δίκτυα που θα χρησιμοποιείτε στο μέλλον, υποστηρίζοντας τεχνολογίες, όπως 5G και WiFi 6. Αν θέλετε να είστε σίγουροι πως το smartphone σας θα λειτουργεί με τους ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων του πλανήτη, τότε η σειρά S21 είναι στοίχημα με εγγυημένη απόδοση!

Κάθε άλλη οθόνη δείχνει… λίγη

Δύσκολα καταφέρναμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από τις οθόνες των S21, οι οποίες έκαναν τις τηλεοράσεις και τα monitors του σπιτιού να δείχνουν βαρετά! Οι φωτεινότατες Dynamic AMOLED 2X Infinity-O οθόνες έρχονται με αναλογίες 20:9, ανάλυση έως 3200×1440 pixels, HDR10+, και adaptive refresh rate έως και 120Hz. Στο S21 η διαγώνιος ανέρχεται στις 6.2 ίντσες και αποτελεί ιδανική πρόταση για όποιον θέλει μια μικρότερη σε διαστάσεις και βάρος συσκευή. Το μεγαλύτερο S21+ έρχεται με μια εξίσου φωτεινή και ευκρινέστατη οθόνη 6.7 ιντσών, ενώ στην περίπτωση του Ultra, ένα 6.8 ιντσών panel με ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα καθηλώνει ό,τι περιεχόμενο κι αν φιλοξενήσει.

Πάρτι με DJ την AKG

Δεν αντέξαμε, μπήκαμε στον πειρασμό και αυξήσαμε την ένταση στα διπλά στερεοφωνικά ηχεία που φέρουν την υπογραφή των ειδικών της AKG. Η παρατήρηση από τους γείτονες δεν άργησε να επιβεβαιώσει το πόσο δυνατό και μεστό ήχο βγάζει κάθε S21 smartphone.

Κάναμε… Note το S21 Ultra!

Κρατώντας το S21 Ultra και ένα S Pen μπορέσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας να κάνουμε τα πάντα: διόρθωση, σήμανση και υπογραφή εγγράφων, λήψη χειρόγραφων σημειώσεων, σχέδιο ή ζωγραφική, επεξεργασία φωτογραφιών κ.ά. Για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς S η Samsung προσφέρει την εμπειρία S Pen, υποστηρίζοντας τη δημοφιλή γραφίδα που φέρει την υπογραφή της ειδικού στον χώρο Wacom. Χρησιμοποιώντας ένα S Pen της σειράς Galaxy Note ή Galaxy Tab, είτε αγοράζοντας ξεχωριστά ένα S Pen με συμβατή θήκη, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις επιπρόσθετες λειτουργίες της πολυτάλαντης γραφίδας.

Ανακαλύπτοντας τον σκηνοθέτη μέσα μας…

Η τριπλή κύρια κάμερα των Samsung Galaxy S21 και S21+ καθώς και η τετραπλή οπίσθια κάμερα του S21 Ultra, δεν προσφέρουν απλά έναν εναλλακτικό φακό για κάθε ανάγκη φωτογράφισης ή βιντεοσκόπησης, αλλά μια συστοιχία καμερών που λειτουργεί ως… κινηματογραφικό συνεργείο! Μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε εικόνα από όλες τις κάμερες ταυτόχρονα, ξεδιπλώνοντας το σκηνοθετικό μας… ταλέντο (ή απωθημένο σωστότερα, μιας και το ταλέντο που μας έλειπε, το αναπλήρωσε το λογισμικό της Samsung!). Εκμεταλλευόμενοι το mode «προβολή σκηνοθέτη», είχαμε πλήρη εποπτεία στο κάδρο που στόχευαν τόσο οι φακοί της πλάτης όσο και η selfie-cam, διατηρώντας πάντα τη δυνατότητα άμεσης εναλλαγής μεταξύ τους. Να υπογραμμίσουμε πως όλες οι κάμερες μπορούν να καταγράψουν βίντεο 4K@60fps.

Αστεροσκοπείο τσέπης

Έχοντας στα χέρια μας το S21 Ultra 5G, νιώσαμε πως κρατάμε όχι απλά ένα ζευγάρι κυάλια, αλλά ένα ολόκληρο τηλεσκόπιο! Ο τηλεφακός και ο periscope φακός προσφέρουν 3x και 10x οπτικό zoom αντίστοιχα, ενώ όταν υπάρξει και ψηφιακή βοήθεια φτάνουμε μέχρι και το 100x Space Zoom!

Είδαμε στο σκοτάδι

Κάθε camera setup των εναλλακτικών εκδόσεων της σειράς S21 διακρίνεται για τις ικανότητές του κάτω από χαμηλό φωτισμό. Αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω στην περίπτωση του S21 Ultra, όπου η τετραπλή κύρια κάμερα, με πρωταγωνιστή τον αισθητήρα των 108MP, μπορεί να βλέπει κυριολεκτικά στο σκοτάδι! Ο βελτιωμένος αισθητήρας Bright Night σάς απαλλάσσει από τα σκοτεινά πλάνα, καθώς με το ανανεωμένο Night Mode, τη μείωση θορύβου και τη 12MP Nona-binning τεχνική που συνδυάζει την πληροφορία που καταγράφουν 9 γειτονικά pixels σε ένα 3×3 πλέγμα, η νύχτα γίνεται μέρα.

Φωτογραφίζοντας δια του βιντεοσκοπείν…

… ή αλλιώς 8K snap στη γλώσσα των πολυτάλαντων S21, τα οποία μας έβγαλαν επιτέλους από το δίλημμα αν μια στιγμή αξίζει να τη φωτογραφίσουμε ή να τη βιντεοσκοπήσουμε. Χάρη στη συγκεκριμένη λειτουργία, βιντεοσκοπούσαμε οτιδήποτε άξιο καταγραφής σε 8K ανάλυση και ταυτόχρονα μπορούσαμε να απομονώσουμε από την 8Κ λήψη όσες φωτογραφίες θέλαμε.

Καταδρομέας με κοστούμι

Λίγο το τρέξιμο της ημέρας, λίγο η απερισκεψία, λίγο η ώρα η κακιά και η στιγμή που το κινητό θα εκτεθεί σε πτώσεις, γρατζουνιές ή… ακραία καιρικά φαινόμενα έρχεται αναπόφευκτα. Στην περίπτωση των Galaxy S21, ωστόσο, δεν είχαμε κανένα τέτοιο άγχος. Το στιβαρό μεταλλικό πλαίσιο που αγκαλιάζει «στοργικά» και τους φακούς στο ξεχωριστό και στιλάτο camera bump σε συνδυασμό με τη χρήση Gorilla Glass Victus γυαλιού (το οποίο δεν έχει ανταγωνισμό όσον αφορά στην προστασία) καθιστά κάθε S21 μοντέλο αλώβητο από τους κινδύνους της καθημερινότητας. Συνυπολογίστε και την IP68 πιστοποίηση απέναντι σε νερό και σκόνη κι έχετε μια πολυτελή… λιμουζίνα με αντοχές τανκ!

Phantom Violet: Το χρώμα που στρίβει κεφάλια!

Το design υψηλής αισθητικής όλων ανεξαιρέτως των Samsung Galaxy S21 μοντέλων μαγνητίζει τα βλέμματα, ωστόσο μια νέα απόχρωση, η Phantom Violet, είναι ικανή να υποσκιάσει με την επιβλητική της προσωπικότητα ακόμα και την ανεξάντλητη λίστα των τεχνικών πλεονεκτημάτων ενός S21! Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η απάντηση είναι ναι, κρατώντας στα χέρια μας το μοναδικό αυτό μωβ S21 δεχτήκαμε τις περισσότερες ερωτήσεις «ποιο κινητό είναι αυτό», ειδικά από το γυναικείο κοινό!

Sponsored by Samsung

The post Πώς αλλάζει την ημέρα μας ένα Samsung Galaxy S21 Series 5G smartphone appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
samsung galaxy, samsung, galaxy, series, samsung galaxy, galaxy, series, gpu, games, μνήμη, ram, νέα, wifi, dynamic, refresh, note, tab, απωθημένο, κυάλια, space, camera, bright, night, δίλημμα, glass, design, μωβ, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, η ημέρα της γης, θηκη κινητου, μνημη ram, μνήμη, βιντεο, ζωγραφικη, ηχεια, κινητα, μωβ, οθονες, πλαισιο, τα νεα, τηλεοραση, φωτογραφιες, ωρα, games, ram, αγχος, αξιζει, απλα, βοηθεια, γινεται, γλωσσα, γραμμα, δυνατοτητα, δίλημμα, δικτυα, ευρω, ερχεται, ερχονται, τεχνολογια, θηκη, εικονα, ηχο, καμερες, κινητο, κυάλια, κυρια, κλασματα, λειτουργια, ληψη, ματια, μηνες, μειωση, μοντελα, μπορειτε, νερο, νυχτα, παντα, οθονη, ονοματολογια, πιστοποιηση, πληκτρολογιο, ποντικι, υπογραφη, προβληματα, σειρα, σκηνες, σχεδιο, τρεξιμο, τρια, φακοι, φορα, χαμογελο, χειλη, χρωμα, ψηφιακη, απωθημένο, bright, cam, chip, design, ερωτησεις, ερχομαστε, φακος, glass, gpu, κακια, camera, infinity, night, note, dynamic, space, system, tab, τηλεορασεις, wifi, χερια, refresh, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα