pocket-guide.gr

Είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα είτε σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη χώρα, η δωρεάν εφαρμογή pocket-guide.gr travel application θα αποτελέσει ένα πραγματικό εργαλείο πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πόλεων και να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επίσκεψη σας σε αυτές. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχουμε, είναι αποτέλεσμα μελετών, ερευνών και επισκέψεων στην κάθε περιοχή.

Με

το pocket-guide – travel city guide, μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα οποιαδήποτε διαθέσιμη πόλη ή να ενεργοποιήσετε την όποια πόλη έχετε ήδη εγκαταστήσει στο τηλέφωνο ή στο tablet σας. Επιπλέον, η εφαρμογή ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που προστίθεται μια νέα πόλη η πραγματοποιείτε κάποια μεταβολή. Περιέχει δύο κύριες πληροφοριακές ενότητες, τις Πληροφορίες Προορισμού (Λίγα Λόγια, Αξιοθέατα, Παραλίες, Τι Να Κάνετε, Βίντεο, Αφιερώματα, Νέα) και Πληροφορίες Επιχειρήσεων (Διαμονή, Εστίαση, Καφέ-Μπαρ-Διασκέδαση, Καταστήματα-Αγορές, Υπηρεσίες), για να έχετε πάντα το μέγιστο των πληροφοριών.

EXTRA
Η εφαρμογή pocket-guide.gr -Travel City Guides είναι διαθέσιμη σε διάφορες εκδόσεις (συμβατό με όλα τα smartphones και tablets) και υποστηρίζει Ελληνικά και Αγγλικά.
100% χάρτης ακριβείας – μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία κάθε αξιοθέατου, ξενοδοχείου ή εστιατορίου. Ενώ έχετε επιλέξει ένα εστιατόριο, ξενοδοχείο ή αξιοθέατο, η λειτουργία “Route” θα σας καθοδηγήσει στη συγκεκριμένη τοποθεσία με την βοήθεια του GPS και Πυξίδας του κινητού σας τηλέφωνου.

Λειτουργία εκτός σύνδεσης – Η εφαρμογή pocket-guide.gr -Travel City Guides λειτουργεί εκτός σύνδεσης, χωρίς δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, καθώς όλα είναι αποθηκευμένα στο κινητό σας στην αρχική αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρεωθείτε για την σύνδεση και μεταφορά δεδομένων και η εφαρμογή θα είναι σε λειτουργία άμεσα.
Εύκολη στη χρήση – Με την εφαρμογή pocket-guide.gr-Travel City Guides, μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε πόλη ή οτιδήποτε μέσα σε αυτήν και να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Κοντά μου – Η επιλογή “Κοντά μου” σας βοηθά να βρείτε την πλησιέστερη σε εσάς πόλη. Με την δυνατότητα να δείτε όλα τα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος που αξίζει να επισκεφθείτε στο χάρτη, η πλοήγηση στη νέα πόλη γίνεται διασκεδαστική και πολύ ενημερωτική χωρίς να χάνεστε σε λεπτομέρειες.

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pocketguidegr

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid