Πλούσια δώρα από την LG

H LG Electronics προσφέρει δώρα προηγμένης τεχνολογίας σε όλους για την καλοκαιρινή περίοδο με την αγορά μιας LG Smart τηλεόρασης από τη σειρά LA69, LA7 και LA8.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, οι καταναλωτές που πραγματοποιούν την αγορά μίας από τις παραπάνω LG Smart TVs, λαμβάνουν δωρεάν μία από τις εξελιγμένες συσκευές

Optimus L5, Nexus 4 ή το πρωτοποριακό Photo Pocket, ώστε να μπορούν να μοιραστούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο μέσω των τηλεοράσεών τους.

Οι λειτουργίες LG Cloud και Smart Share των LG Smart TVs παρέχουν εύκολη και γρήγορη συνδεσιμότητα με άλλες κινητές συσκευές. Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία LG Cloud, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή video, μουσική και φωτογραφίες από το κινητό τους τηλέφωνο στην τηλεόρασή τους. Αντίστοιχα, με την υπηρεσία Smart Share, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεόραση σε μια άλλη κινητή συσκευή απαλλαγμένοι από ανεπιθύμητα καλώδια.

Το δημοφιλές Nexus 4 smartphone της LG και της Google καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των χρηστών, λόγω του υψηλού σχεδιασμού, του προηγμένου hardware και του μεγάλου εύρους εφαρμογών που προσφέρει. Επιπλέον, το LG Optimus L5 με μοντέρνα και κομψή εμφάνιση παρέχει καινοτόμες λειτουργίες και υψηλή εμπειρία θέασης χάρη στην οθόνη 4.0”, ενώ το φορητό LG Photo Pocket επιτρέπει την άμεση ασύρματη εκτύπωση φωτογραφιών από το smartphone με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα