Νέα έκδοση του Double Twist Player

Ενα απο τα καλύτερα music players για Android υπέστη σημαντικές αλλαγές και κυκλοφορεί με νέα έκδοση. To double twist, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο πριν απο ένα χρόνο περίπου, κυκλοφόρησε μια μεγάλη ενημέρωση και υπόσχεται κι άλλη μία σύντομα. Αν χρησιμοποιείτε ή έχετε χρησιμοποιήσει το double

twist, το νέο ανανεωμένο UI είναι ένα αναζωογονητικό βήμα μπροστά-κάτι που είναι αναγκαίο λαμβάνοντας υπόψιν τον ανταγωνισμό στην αγορά Music player του Android. Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην τελευταία version του double twist περιλαμβάνουν:



Ενα νέο σχεδιασμό αρχικής οθόνης που κάνει πιο εύκολη την περιήγηση.Η οθόνη αναπαραγωγής περιλαμβάνει ένα sneak peek cover view-που δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να δεί το επόμενο ή το προηγούμενο κομμάτι.Ξανα-σχεδιασμένες ρυθμίσεις με καλύτερη ομαδοποίησηΜια επιλογή για διαλέγει κάποιος ποια τοποθεσία μνήμης (εξωτερική ή εσωτερική) θα χρησιμοποιείται για το AirSyncΕνα νέο πλέγμα για τα άλμπουμ που δείχνει όμορφο το εξώφυλλο μουσικής σαςΕναν ανώτερης ποιότητας equalizer για όσους χρησιμοποιούν Android 2.3 ή μεγαλύτεροAir video supprotΑνώτερη ποιότητα κειμένου.


Αποκτήστε το από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.doubleTwist.androidPlayer


Keywords
Τυχαία Θέματα