Νάξος ταξιδιωτικός οδηγός

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει, μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε πάει διακοπές και κάποιοι να αχούν γυρίσει, ή να μην έχουν πάει καθόλου αλλά υπάρχουν και αυτοί που ετοιμάζονται τώρα να φύγουν. Για εκείνους λοιπόν που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν στο μαγευτικό νησί της Νάξου, σας έχουμε τον απόλυτο ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί. Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα της Νάξου παρέχοντας πληροφορίες

για: Χωριά / Αξιοθέατα / Παραλίες / Διαμονή / Φαγητό / Καφές – γλυκό / Διασκέδαση / Δραστηριότητες / Καταστήματα / Τοπικά Προϊόντα / Υπηρεσίες / Προσφορές

• Παρουσίαση όλων των σημείων ενδιαφέροντος με κείμενα σε 3 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά) και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

• Λειτουργία εμφάνισης των σημείων ενδιαφέροντος που βρίσκονται κοντά σας για να βλέπετε κάθε στιγμή τι μπορείτε να κάνετε εκεί που βρίσκεστε.

• Απεικόνιση όλων των σημείων ενδιαφέροντος σε χάρτη της Google

• Οδηγίες για να φτάσετε σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος

• Επικοινωνία (τηλεφωνική και ηλεκτρονική) με όλα τα καταστήματα/επιχειρήσεις με ένα κλικ

• Σύνδεση με όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα για να μοιραστείτε τις διακοπές σας με τους φίλους σας

Λειτουργία χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο internet (3G ή Wi-fi) παρά μόνο για τους χάρτες Google και πληροφορίες που παρέχονται από τρίτους εκτός εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες: http://naxostravelapp.com/

Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=conceptmaniax.naxosapp.activities

Keywords
Τυχαία Θέματα