Κατεβάστε το Google Photos: H νέα υπηρεσία για φωτογραφίες εκπλήσσει!

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O, η εταιρεία έφερε στη δημοσιότητα μια νέα υπηρεσία για τις φωτογραφίες, η οποία στους χρήστες αποθήκευση εικόνων και βίντεο δωρεάν… χωρίς όρια! Το Google Photos φιλοξενεί όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, προσφέροντας δυνατότητα αναζήτησης και οργάνωσης βάσει των σημαντικών μερών και πραγμάτων.

Τι καινοτόμο, όμως, προσφέρει στο χρήστη;

Οπτική αναζήτηση: Υπάρχει πλέον δυνατότητα αναζήτησης των φωτογραφιών σας βάσει των ατόμων, των μερών και των αντικειμένων που εμφανίζονται σε αυτές. Ψάχνετε αυτά τα τάκος με ψάρι που φάγατε στη Χαβάη; Απλώς αναζητήστε Χαβάη ή φαγητό για να τα εντοπίσετε ακόμη και αν δεν έχει περιγραφή. Σημείωση: Η ομαδοποίηση προσώπων δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

-Auto Backup: Διατηρήστε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας ασφαλή και προσβάσιμα από κάθε συσκευή. Επιλέξτε δωρεάν, απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο cloud διαθέσιμο για αποθήκευση σε υψηλή ποιότητα ή έως και 15 GB δωρεάν για αποθήκευση σε αρχικό μέγεθος (κοινών για όλο το Λογαριασμό σας Google).

-Eξοικονομήστε χώρο στη συσκευή σας: Το Google Photos μπορεί να σας βοηθήσει να διαγράψετε με ασφάλεια τις φωτογραφίες και τα βίντεο για τα οποία έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας από τη συσκευή σας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να διαγράφετε φωτογραφίες για να απελευθερώσετε χώρο.

-Δώστε ζωή στις φωτογραφίες: Δημιουργήστε αυτόματα μοντάζ ταινιών, διαδραστικές ιστορίες, κολάζ, κινούμενες εικόνες και περισσότερα.

-Επεξεργασία: Μεταμορφώστε τις φωτογραφίες σας με ένα απλό πάτημα. Χρησιμοποιήστε απλά, αλλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο για να εφαρμόσετε φίλτρα, να προσαρμόσετε τα χρώματα και πολλά άλλα.

-Κοινή χρήση: Μοιραστείτε εκατοντάδες φωτογραφίες άμεσα με συνδέσμους με δυνατότητα κοινής χρήσης και χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε για την κοινή χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://support.google.com/plus/?hl=en&rd=2#topic=3049663

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos

Keywords
Τυχαία Θέματα