Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro
Τη διάθεση δύο νέων Xiaomi Smartphones της σειράς 4, το Redmi Note 4, στις 5,5” και το Redmi 4 Pro στις 5”, με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, πλήρη ελληνική τεκμηρίωση και πλήρες ελληνικό περιβάλλον, ανακοινώνει η Info Quest Technologies.
To Redmi Note 4, διαθέτει full
To Redmi 4 Pro, διαθέτει 5’’ Full HD IPS LCD οθόνη, καθώς και τον πανίσχυρο 8–πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 στα 2.0GHz, που εξασφαλίζει απόλυτη ισχύ κάθε στιγμή.
Και τα δύο Smartphones διαθέτουν ταχεία αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρία των 4100mAh, 5MP εμπρόσθια κάμερα και 13MP οπίσθια κάμερα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF) μία εξαιρετικά γρήγορη τεχνική εστίασης σε 0.2s, που συνήθως συναντάται σε κάμερες DSLR, χαρακτηριστικό εξαιρετικά χρήσιμο για τη φωτογράφηση κινούμενων αντικειμένων, καθώς και 12 διαθέσιμα φίλτρα, όπως HDR, Panorama, Beautify και πολλά άλλα. Επιπλέον διαθέτουν Dual SIM, Ραδιόφωνο FM, GPS, Ηλεκτρονική πυξίδα, Αισθητήρα βαρύτητας, Αισθητήρα φωτός, Αισθητήρα απόστασης, Γυροσκόπιο και Υπέρυθρες.
Τα νέα Redmi Phones της σειράς 4, εντυπωσιάζουν και για το καταπληκτικό design τους. Η μπροστινή 2.5D κυρτή γυάλινη επιφάνεια κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ το υψηλής ποιότητας μεταλλικό τους φινίρισμα έχει περάσει από μια διαδικασία χύτευσης 30-βημάτων, δημιουργήθηκε για αντοχή και κομψότητα.
Το MIUI, το λογισμικό που συνοδεύει κάθε smartphone της Xiaomi, αποτελεί από μόνο του λόγο για να επιλέξει κάποιος τα Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro! Βασισμένο στο Android, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της συσκευής και κάνει την καθημερινότητα πιο απλή και γρήγορη από ποτέ, συνδυάζοντας έξυπνες εφαρμογές, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Ταυτόχρονα, το MIUI εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς χρόνους χρήσης της συσκευής, χάρη στην άριστη διαχείριση ενέργειας και τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών που διαθέτει.
Το Redmi Note 4 διατίθεται σε τρία καταπληκτικά χρώματα – γκρι, χρυσό και ασημί – σε χωρητικότητες 32GB & 64GB, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 249€ και 269€ αντίστοιχα. Το Redmi 4 Pro διατίθεται σε χρυσό και ασημί, στα 32GB στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 219€. Τα νέα Redmi Phones της σειράς 4είναι διαθέσιμα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα you.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες, www.xiaomi-greece.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro
- Έδωσαν τα χέρια Public και ELPEDISON
- Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro
- Το κεντρικό κουμπί του iPhone 8 αντικαθίσταται με «Function Area»;
- Είναι επίσημο, τo mytaxi εξαγόρασε το taxibeat
- Επισημοποιήθηκε η εξαγορά του Taxibeat
- H Valve χρησιμοποιεί AI για να πιάσει τους cheaters του Counter-Strike!
- Παραμένει και για το 2016 στην κορυφή η Apple όσον αφορά την αγορά των tablets
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid

- Τελευταία Νέα AllAboutAndroid
- Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro
- Σημαντική απειλή για το Android ανακάλυψε η ESET
- ΤP-Link: Tα νέα Neffos X έρχονται στην Ελλάδα
- Το Honor 8 Pink είναι το πιο γυναικείο smartphone
- LG και Google φέρνουν τα πρώτα watches με Android Wear 2.0
- Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα πιο προσιτά κινητά με Android 7.1 Nougat
- Γνωρίστε το Xiaomi Redmi Note 3
- Τι συμβουλεύει η Google για την ασφάλεια των δεδομένων σας
- Με το FiD βάζετε σε προτεραιότητα την ψυχική σας υγεία
- Τα νέα Samsung Galaxy A3 και A5 (2017) στον ΓΕΡΜΑΝΟ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- H Valve χρησιμοποιεί AI για να πιάσει τους cheaters του Counter-Strike!
- Επισημοποιήθηκε η εξαγορά του Taxibeat
- Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα Xiaomi Redmi Note 4 και Redmi 4 Pro
- Το κεντρικό κουμπί του iPhone 8 αντικαθίσταται με «Function Area»;
- Είναι επίσημο, τo mytaxi εξαγόρασε το taxibeat
- Παραμένει και για το 2016 στην κορυφή η Apple όσον αφορά την αγορά των tablets
- Έδωσαν τα χέρια Public και ELPEDISON
- Η Ericsson ανοίγει τον δρόμο για το 5G
- Εμφανίστηκε το Samsung Galaxy J5
- Το Ίδρυμα Vodafone ξεκινά πρόγραμμα STEM για μαθητές της Περιφέρειας