Διέρρευσαν φωτογραφίες του Moto X

Αν και το νέο Motorola X θα παρουσιαστεί επίσημα την 1η Αυγούστου, στη Νέα Υόρκη, μέσα στο σαββατοκύριακο διέρρευσαν οι επίσημες φωτογραφίες της συσκευής.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τη συσκευή σε δύο εκδόσεις, λευκού και μαύρου χρώματος. Σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Moto X αναμένεται να έχει οθόνη 4.7 ιντσών HD και ανάλυσης 1280 x 720, 320ppi, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm

Snapdragon S4 χρονισμένο στα 1.7GHz, επεξεργαστή γραφικών Adreno 320, μνημη RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16 GB χωρίς επιπρόσθετη υποδοχή microSD, κάμερα ανάλυσης 10.5 Megapixel, μπροστινή κάμερα ανάλυσης 2.1 Megapixel, θα υποστηρίζει WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, θα έχει λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean και μπαταρία χωρητικότητας 2200mAh.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρόσκληση για το event παρουσίασης του Motorola X, αλλά και τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τις δύο χρωματικές του εκδόσεις, καθώς και τη συσκευή στα χέρια του Eric Schmidt, διευθυντικού στελέχους της Google.

Keywords
Τυχαία Θέματα