Διάκριση για το νέο HTC One

Η HTC, κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση για το νέο Android, HTC One, το οποίο απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο Design και Καινοτομίας της Computex Taipei 2013.

Μετά το βραβείο της Ένωσης GSMA (Global System for Mobile Communications Association)

για την καλύτερη νέα συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή Tablet, το Smartphone-ναυαρχίδα της HTC, με το Android λειτουργικό, απέσπασε και το Χρυσό Μετάλλιο Design και Καινοτομίας της Computex Taipei 2013. Το βραβείο χορηγείται από το Συμβούλιο Ανάπτυξης Εξωτερικού Εμπορίου της Ταϊβάν (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) από κοινού με το iF (International Forum Design) και αποτελεί τη μέγιστη διάκριση στα βραβεία design και καινοτομίας της Computex, ενώ απονεμήθηκε στην HTC από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ταϊβάν, Ma Ying-jeou.

Φέτος, μεταξύ των συνολικά 254 υποψηφιοτήτων προϊόντων που υποβλήθηκαν για εξέταση, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων συμφώνησε ότι «οι άκρως εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες κάνουν το νέο HTC One να ξεχωρίζει από τη μυριάδα των Smartphones αυτής της πολύ ανταγωνιστικής κατηγορίας προϊόντων. Το νέο HTC One είναι απόλαυση τόσο να το κρατάς και να το αγγίζεις, όσο και να το χρησιμοποιείς. Και είναι σίγουρα η καλύτερη από τις φετινές συμμετοχές».

«Η απονομή ακόμα μίας διεθνούς διάκρισης στο νέο HTC One καταδεικνύει πώς οι αποδεδειγμένες δυνατότητες της HTC στο design, τόσο όσον αφορά τον σχεδιασμό των προϊόντων, όσο και την εμπειρία που αυτά προσφέρουν στον χρήστη, δίνει μια νέα προοπτική στον κλάδο» δήλωσε ο Ben Ho, Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ της HTC. «Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψίστης ποιότητας.»

Το νέο HTC One απέσπασε το βραβείο της GSMA για το “Καλύτερο τηλέφωνο, συσκευή ή Tablet κινητής τηλεφωνίας”. Βραβεύθηκε επίσης από το Tech Radar ως το “Καλύτερο τηλέφωνο του MWC” και ως το “Καλύτερο της εκδήλωσης”, αλλά και από το Mobile Geek, ως το “Καλύτερο Smartphone”.

Keywords
Τυχαία Θέματα