Χριστουγεννιάτικη προσφορά για tablet από τη Forthnet

Τα Καταστήματα Forthnet υποδέχονται φέτος τις γιορτές με μία μοναδική προσφορά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε Android tablet, μόνο με 69,90€, από 99,90 που ήταν η αρχική τιμή,  για σας ή για δώρο στους αγαπημένους σας.

Με μόνο 69,90€, έχετε τη δυνατότητα να σερφάρετε στο internet, να παίζετε άπειρα

παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Android Market και να απολαμβάνετε άνετα τις αγαπημένες σας ταινίες.

Η ψυχαγωγία και η επικοινωνία βρίσκονται στα χέρια σας με ένα πλήρες πακέτο υψηλών επιδόσεων σε μία πολύ προσιτή τιμή. Αναλυτικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Tablet ConnectMe TS-703GR είναι:

Οθόνη 7’ πολλαπλής αφής ανάλυσης 800*480Λειτουργικό Android 4.0.4 ICSΑποθηκευτικός χώρος 4GbΕπεξεργαστής 1Ghz, μνήμη 512Μb DDR3Ενσωματωμένο Google Play MarketΔυνατότητα σύνδεσης Usb StickΕλληνικό μενού και πληκτρολόγιοΜπροστινή κάμεραΒάρος 310 γραμμάρια

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στα  Καταστήματα Forthnet, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αλλά δίνεται από τώρα η δυνατότητα ηλεκτρονικής προ-παραγγελίας, στην ιστοσελίδα του Ομίλου Forthnet και συγκεκριμένα στην παρακάτω διεύθυνση: www.forthnetgroup.gr/gadgets. Η τιμή της προσφοράς ισχύει έως 30/01 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα