Χριστουγεννιάτικες αγορές: Με ένα σμπάρο, τρία δώρα!

Αυτές τις γιορτές, αγοράσαμε το ολοκαίνουργιο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T και φύγαμε με δώρο ένα Watch GT και ένα Υ5 2018!

Η αγορά ενός πανίσχυρου νέου smartphone αποτελεί ικανό λόγο για να διαγράψει ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά μας καθόλη τη διάρκεια των γιορτών. Φέτος, όμως, η Huawei, δίνοντας δυο μοναδικά επιπλέον δώρα στο πλαίσιο της προσφοράς

«1+1+1», έχει βαλθεί να γεμίσει με χαρά και άλλα δυο αγαπημένα μας πρόσωπα (ή απλά με περισσότερη ικανοποίηση τους πλεονέκτες που δεν θέλουν να μοιράζονται τα gadget τους!). Από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, αγοράζοντας ένα smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T (το οποίο και προτιμήσαμε), αποκτάτε εντελώς δωρεάν να smartwatch Huawei Watch GT και ένα smartphone Huawei Y5 2018.

Huawei NOVA 5T: Απαθανατίστε τις χειμερινές σας εξορμήσεις

Δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε πιο εύστοχη αγορά αυτή την εποχή από αυτή ενός smartphone που διαπρέπει στον τομέα της φωτογραφίας. Με τετραπλή κύρια κάμερα (48MP με AI+16MP με ευρυγώνιο φακό+2MP για macro λήψεις+2MP αισθητήρα βάθους για bokeh πορτρέτα) και 32MP selfie-cam, το NOVA 5T κληρονομεί την φωτογραφική υπεροχή του πολυβραβευμένου Huawei P30 Pro και φέρνει στα χέρια μας, σε πιο προσιτό κόστος, μια εκπληκτική συσκευή, έτοιμη να βιντεοσκοπήσει χιονοπόλεμους και πρωτοχρονιάτικες κραιπάλες! Ακόμα ένα κοινό στοιχείο με το διακριθέν P30 Pro είναι και ο πανίσχυρος επεξεργαστής Kirin 980, που συντροφιά με τα 6GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου απαρτίζουν ένα δυνατό σύνολο. Συνυπολογίστε και την 6.26 ιντσών Full HD+ FullView οθόνη κι έχετε ένα γεννημένο best seller!

Huawei Y5 2018: Το τέλειο δώρο

Όπως προαναφέραμε, με το εκπληκτικό NOVA 5T πήραμε δώρο και το αξιολάτρευτο Y5 2018, ένα αρκετά κομψό κινητό με οθόνη 5.45″ που έχει ήδη κερδίσει μια θέση στις καρδιές αρκετών καταναλωτών, μιας και αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις της Huawei. Mε βάρος που δεν ξεπερνά τα 142 γραμμάρια και πάχος μόλις 8 χιλιοστά, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν μια συσκευή που να τους ακολουθεί παντού, δίχως να τους προδίδει στις καθημερινές τους ανάγκες.

Huawei Watch GT: Για να χάσετε τα κιλά των γιορτών!

Το πλούσιο πακέτο δώρων «1+1+1» ολοκληρώνεται με τον αχώριστο σύντροφο όποιου θέλει να επιστρέψει σε έναν πιο… fit τρόπο ζωής μετά τις ατασθαλίες των γιορτών. Το Huawei Watch GT μπορεί να σας συντροφεύσει σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα: ποδηλασία, αφού διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης, ορειβασία, χάρη στην ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρόμετρο, αλλά και κολύμβηση, καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα. Εκτός από καταγραφή δραστηριοτήτων όμως, το Huawei GT φροντίζει τον χρήστη και κατά τη διάρκεια του ύπνου του, αφού με την βοήθεια της ευφυούς παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep, προσφέρει πάνω από 200 πιθανές προτάσεις για καλύτερο ύπνο! Και μετά τα ξενύχτια των ημερών, σίγουρα θα χρειαστεί να προσέξετε την ξεκούρασή σας…

The post Χριστουγεννιάτικες αγορές: Με ένα σμπάρο, τρία δώρα! appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα