YouTube Music

Δεν είδατε απλά το All About That Bass πάνω από 200 εκατομμύρια φορές στο YouTube. Είδατε επιπλέον την Meghan Trainor να το ερμηνεύει ζωντανά για πρώτη φορά, αλλά και αργότερα με τους Jimmy Fallon and the Roots. Χρησιμοποιήσατε το τραγούδι σε δεκάδες χιλιάδες βίντεό σας, και το διασκευάσατε με ένα κοντραμπάσο. Τα δικά σας views βοήθησαν το τραγούδι να μπει στον κορυφή της λίστας Billboard Hot 100 για ολόκληρες εβδομάδες.

Και όλα αυτά μόνο για ένα τραγούδι.

Έχετε δει, μοιραστεί, μιξάρει, εφεύρει, διακωμωδήσει και γενικά έχετε κάνει οτιδήποτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, κάνοντας το YouTube το ιδανικό μέρος για έρθουν σε επαφή οι καλλιτέχνες και οι θαυμαστές τους. Για να γιορτάσουμε λοιπόν όλη αυτή τη μουσική, και για να δημιουργήσουμε νέους τρόπους να την απολαμβάνουμε, κάνουμε ευκολότερη την αναζήτηση νέας μουσικής στο YouTube και ξαναθυμόμαστε τα παλιά αγαπημένα.

Ένα νέο σπίτι για τη μουσική
Ξεκινώντας από σήμερα, θα βρείτε ένα νέο σπίτι αποκλειστικά για μουσική, τόσο στην εφαρμογή YouTube για Android, όσο και στη σελίδα Youtube.com (σύντομα και για λειτουργικά iOS) που σας δείχνει τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο, προτείνοντας λίστες τραγουδιών βάσει των προτιμήσεών σας, αλλά και λίστες με τις νέες μουσικές τάσεις που αναδεικνύονται στο YouTube. Τώρα μπορείτε να βρίσκετε την playlist που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας, είτε αυτή είναι τραγούδια για να ξεκινήσει δυνατά η μέρα σας είτε ένα Boyce Avenue YouTube Mix. Δείτε όλα τα τελευταία τραγούδια από τα κανάλια που είστε συνδρομητές, όπως των FKA twigs και Childish Gambino, ή απλά βρείτε τα τραγούδια που ακούτε ξανά και ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid