TuneLink Auto: Εύκολη σύνδεση με στερεοφωνικό

Απολαύστε τη μουσική από το Android Smartphone σε 3 μόνο βήματα! Το Android Gadget TuneLink Auto αποτελεί μία από τις πιο προηγμένες, Bluetooth ασύρματες λύσεις για αναπαραγωγή μουσικής από το Smartphone σας, στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Εναλλακτικά, δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης απευθείας στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας μέσω της στερεοφωνικής εισόδου AUX. Το Tunelink αποτελεί συνδυασμό

προηγμένου Bluetooth και FM πομποδέκτη με ταχυφορτιστή (μέσω της θύρας USB που διαθέτει). Το Tunelink φέρνει την πραγματική καινοτομία στην αγορά των ψηφιακών αξεσουάρ, η οποία έχει στην πλειοψηφία της docks, ενσύρματές λύσεις ή transmitters συσκευής που έχουν χαμηλή ποιότητα ήχου. Η συσκευή του Android Gadget TuneLink Auto ελέγχεται από δωρεάν εφαρμογή που υπάρχει στο Android App Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=newpotato.tunelink&hl=el). Με την εγκατάσταση της εφαρμογής, η χρήση του Android Gadget TuneLink Auto είναι πολύ απλή και συνοψίζεται σε 3 απλά βήματα… Σύνδεση στο αυτοκίνητο, σύνδεση στη συσκευή και… αναπαραγωγή!
Η καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα του Android Gadget TuneLink Auto και πολλά από τα χαρακτηριστικά του, τόσο σε επίπεδο συσκευής όσο και σε επίπεδο λογισμικού, δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ στο παρελθόν. Τη συσκευή θα τη βρείτε στα Public και στοιχίζει περίπου 70 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα