Taxiplon: υποψήφιο για βραβείο στα Global Mobile Awards

Σε μια εποχή που η κρίση έχει κυριολεκτικά  «ρίξει άγκυρα» στην Ελλάδα πλήττοντας  παραδοσιακές εταιρείες κάθε μεγέθους, κάποια μικρά και ευέλικτα σχήματα έχουν καταφέρει όχι μόνο να «επιπλεύσουν» αλλά και να διακριθούν στον παγκόσμιο επιχειρηματικό στίβο. Μικρά σχήματα με έξυπνες όμως στρατηγικές που βασίζονται σε κάθε περίπτωση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία taxiplon με έδρα

το Μαρούσι που εισήγαγε στην αγορά το φθινόπωρο του 2011, ένα πανέξυπνο και ανέξοδο software κλήσης ΤΑΞΙ μέσω smart phone ή προσωπικού υπολογιστή, αλλά και διαχείρισης στόλου από τις εταιρείες του κλάδου.
Η εφαρμογή taxiplon διεκδικεί το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερη Εφαρμογή Mobile για Μεταφορές”  στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας (World Mobile Congress 2012), που γίνεται κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη.  Μια παγκόσμια διάκριση στον χώρο της τεχνολογίας, ανάλογη με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στον κόσμο της τέχνης!  Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στα πλαίσια του συνεδρίου στην Βαρκελώνη στις 28 Φεβρουαρίου και φυσικά το taxiplon θα είναι εκεί για να συναγωνιστεί και να  διεκδικήσει το μεγάλο βραβείο ανάμεσα σε μεγαθήρια όπως τη Ford, την Ericsson και τη Mercedes!
Μέσα σε λίγους μήνες μόνο το taxiplon έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες πολίτες που μετέτρεψαν την αναζήτηση ταξί σε ένα ευχάριστο παιχνίδι και μετακινούνται πλέον χωρίς καμιά ταλαιπωρία ή έξτρα χρέωση. Αγκαλιάστηκε όμως κι από τους επαγγελματίες του κλάδου που απολαμβάνουν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα της δουλειάς τους.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: http://www.taxiplon.com/Press/

Σχετικά με το taxiplon:
Το taxiplon® υλοποιήθηκε στην Ελλάδα τους τελευταίους 12 μήνες από μια ελληνική εταιρεία, την taxiplon η οποία ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε ανάγκες των  καταναλωτών. H εταιρεία στελεχώθηκε με Έλληνες, Ρώσους, Ιταλούς, Βρετανούς, Σέρβους επαγγελματίες με μεγάλη εξειδίκευση σε τεχνολογικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Η ιδέα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2011 στο παγκόσμιο συνέδριο mobile technologies (WMC 2011) στην Βαρκελώνη σε ξένους επενδυτές και επιχειρηματικούς συνεργάτες με σκοπό την διεθνή εξάπλωση. Στην ελληνική αγορά, έχει ξεκινήσει η προώθησή τους στους αυτοκινητιστές από το φθινόπωρο του 2011 και τώρα  πλέον  είναι διαθέσιμο και για το ευρύ κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα