#Symmetry: Ένα γαλαξιακό ταξίδι με «πιλότους» Έλληνες Υoutubers

Ένα ελληνικό και δωρεάν παιχνίδι του Google Play που θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι με τους αγαπημένους σας έλληνες youtubers, όπως είναι οι: 2J , Jeremy, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Mikeius, Kostas Maliatsis Salas, GRamers, Booyah TV, Vana Papadopoulou κ.α. Είστε έτοιμοι για να «σκοτώσετε» την ώρα σας με μια βόλτα στο διάστημα;

Σκοπός σας είναι να σκαρφαλώσετε στις πρώτες θέσεις του leaderboard, αγγίζοντας οπουδήποτε στην

οθόνη να ξεκινήσει η πτήση του διαστημόπλοιου.

Αποφύγετε τους πλανήτες και τα «εχθρικά» εμπόδια… αλλιώς ο χαρακτήρας σας θα εκραγεί και το Game Over θα εμφανιστεί στην Android οθόνη σας.

Νικητής δεν είναι άλλος από τον παίκτη που θα φτάσει στη μαύρη τρύπα, θα μαζέψει όσα περισσότερα νομίσματα μπορεί και θα προχωρήσει στο άλλο level. Ωστόσο, όσο περνούν οι πίστες, αυξάνεται το μέγεθος και η ταχύτητα του χαρακτήρα, γεγονός που μετατρέπει το game σε… πιο δύσκολο.

Ωστόσο, το «ατού» του παιχνιδιού είναι η ύπαρξη διάφορων youtubers που πιλοτάρουν το διαστημόπλοιο. Οι τελευταίοι ξεχωρίζουν από τα διαφορετικά επιφωνήματά τους που ακούγονται από τα ηχεία όποτε συγκρούονται με τους πλανήτες.

Σε περίπτωση που «κολλήσετε», βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυο δυνάμεις: το teleport και το slow motion για να πάτε στο επόμενο επίπεδο κατευθείαν ή να κάνετε τους πλανήτες να κινούνται πιο αργά, αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα γραφικά, το #Symmetry διαθέτει καρτουνίστικο στυλ και πετυχαίνει τη διασκέδαση του παίκτη, ενώ τα χρώματα του φόντου αλλάζουν συχνά, ώστε να αποτρέπεται η μονοτονία.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://wc-games.com/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wcgames.symmetry

Keywords
Τυχαία Θέματα