Statistics Calculator

Η εφαρμογή Statistics Calculator έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε προβλήματα στατιστικών αξιών. Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε αριθμητικές και γεωμετρικές αξίες, συντελεστές διακυμάνσεων, τεταρτημόρια, ακραίες τιμές και άλλα. Μπορείτε να εμφανίσετε τα αποτελέσματα σας σε ιστογράμματα, μπάρες και Box plot ενώ υποστηρίζει την αποθήκευση και εξαγωγή των γραφημάτων σε μορφή PNG / JPEG με ανάλυση εικόνας που εσείς επιλέγεται. Επίσης το Statistics

Calculator  διαθέτει ένα ξεχωριστό τμήμα αφιερωμένο στην εμφάνιση τύπων σε όλα τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία. Η εφαρμογή χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο εύκολες στην διαχείριση των δεδομένων της σε σχέση με τις άλλες παρόμεοιες που κυκλοφορούν στο market.

Το περιβάλλον της εφαρμογής χωρίζεται σε τρεις κύριες καρτέλες, Calculate Stats, Graphs και Reference. Η καρτέλα Calculate Stats είναι η πιο σημαντική από όλες, καθώς στην καρτέλα αυτή θα περνάτε τα δεδομένα  που απαιτούνται, ενώ σας δίνει και μια λεπτομερή λίστα με όλους τους στατιστικούςυπολογισμούς στην ίδια καρτέλα. Τέλος, αν χρειάζεστε βοήθεια με την υπενθύμιση κάποιου τύπο , μπορείτε να πατήσετε πάντα την καρτέλα Reference, και να λάβετε βοήθεια αμέσως. Η εφαρμογή δίνεται δωρεάν στο market αλλά υπάρχει και η PRO έκδοση με περίπου 2 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.cgollner.x10.mx/en/projectos.html

Αποκτήστε το από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.cgollner

Keywords
Τυχαία Θέματα