Star Chart: Ένα εικονικό πλανητάριο στην τσέπη σας

Πάνω από 18 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξερευνούν τα αστέρια μέσα από την εφαρμογή Star Chart. Κατεβάστε το app από το Google Play, στρέψτε τη συσκευή προς τον ουρανό και το Star Chart θα σας δώσει όσες πληροφορίες θέλετε.

Ουσιαστικά, η Android εφαρμογή συνεργάζεται με το GPS

της συσκευής σας, υπολογίζει τη θέση σας και να σας δείχνει με ακρίβεια πληροφορίες για τα αστέρια που βλέπετε. Με άλλα λόγια, είναι ιδανική για τους λάτρεις της αστρονομίας, αφού έτσι αποκτούν ένα εικονικό πλανητάριο στην τσέπη τους.

Ένα θέλετε να μάθετε για παράδειγμα πως ονομάζεται ένα φωτεινό αστέρι, αρκεί να γυρίσετε τη συσκευη σας προς αυτό και ίσως… μάθετε ποιος πλανήτης είναι! Συνολικά, απεικονίζει με ακρίβεια όλα τα ορατά αστέρια του βόρειου και του νότιου ημισφαιρίου (συνολικά πάνω από 120.000 αστέρια).

Παράλληλα, σας αφήνει να εξερευνήσετε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τα φεγγάρια και τον ήλιο μέσα από 3D οπτικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας. Πατήστε zoom in ή out και δείτε τον ουρανό με επιπλέον λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας έξυπνα τα δάχτυλά σας.

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.escapistgames.starchart&hl=el

Keywords
Τυχαία Θέματα