SingPlay: Τραγουδήστε καραόκε με το MP3

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε καραόκε με το MP3 της δικής σας συσκευής. Με το SingPlay έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τη συσκευή σας σε συσκευή καραόκε σε πραγματικό χρόνο.

Τραγουδήστε και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές ηχογραφήσεις με τα αγαπημένα σας τραγούδια τα οποία μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας, την οικογένειά σας αλλά και τις διαδικτυακές σας επαφές.

Είναι τόσο εύκολο να ξεκινήσετε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κατεβάσετε κάποια μουσική ή να κάνετε streaming από το YouTube. Το SingPlay μετατρέπει αυτόματα τη μουσική στο smartphone σας σε καραόκε κομμάτια διατηρώντας την αρχική ποιότητα της μουσικής.

Περιηγηθείτε στη μουσική σας, επιλέξτε το κομμάτι που σας αρέσει και αρχίστε να τραγουδάτε. Αν θέλετε να τσεκάρετε τις επιδόσεις σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε την εγγραφή. Μόλις τελειώσετε με την εγγραφή σας μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον όγκο της φωνής σας με τους ελέγχους του SingPlay. Σε περίπτωση που είστε ευχαριστημένοι με τη δημιουργία σας μπορείτε να τη μοιραστείτε στο Facebook, το YouTube και το Google+, ή να το αποθηκεύσετε ως ένα αρχείο MP3 στη συσκευή σας.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AllAboutAndroid