Simu: Τα smartphones στα Ελληνικά

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα κινητά και ειδήσεις στα Ελληνικά. Η εφαρμογή Simu αναπτύχθηκε για να παρέχει πληροφροίες και σχόλια χρηστών για κινητά και αναπτύχθηκε με γνώμωνα τους Έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας και των gadget. Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα στο χώρο των κινητών, χαρακτηριστικά και κυκλοφορίες

συσκευών καθώς και σχόλια και παρατηρήσεις άλλων χρηστών.

Ειδήσεις: Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των κινητών και των φορητών συσκευών. Νέες κυκλοφορίες κινητών, ειδήσεις σχετικά με τα λειτουργικά συστήματα, χαρακτηριστικά και φήμες όλα βρίσκονται εδώ.

Συσκευές: Διαβάστε τα χαρακτηριστικά των συσκευών, όπως τα δίνει το GsmArena.com, διαβάστε σχόλια και σχολιάστε οι ίδιοι τις διάφορες συσκευές. Βαθμολογήστε τις αγαπημένες σας συσκευές και δείτε φωτογραφίες αυτών. Δείτε τις διαθέσιμες συσκευές ανά κατασκευαστή ή ανά λειτουργικό σύστημα.

Αναζήτηση: Για να μην ψάχνετε σε όλες τις συσκευές ψάξτε γρήγορα και απλά αυτήν ή αυτές που σας ενδιαφέρουν και γλιτώστε χρόνο.

Ιστορικό μου: Δείτε ξανά τις συσκευές που έχετε δει μέσα από την εφαρμογή για πιο γρήγορη κι εύκολη πλοήγηση. Δεν είναι ανάγκη να ψάξετε ξανά όλη τη λίστα των συσκευών για να βρείτε την αγαπημένη σας.

Σύντομα σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θα προστεθούν νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Περισσότερες πληροφορίες: http://simugr.com/Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=cell.phones.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα