Shadowgun: Deadzone και σημαντικά νέα από την Nvidia

Τελικά η CES φαίνεται πως ξεκίνησε πολύ δυναμικά αφού η NVidia έκανε απανωτές ανακοινώσεις που θα ενθουσιάσουν. Καταρχήν ανακοίνωσε πως το Transformer Prime πλέον αναβαθμίζεται σε Ice Cream Sandwich από σήμερα. Με άλλα λόγια αν είστε από τους τυχερούς που το έχουν αποκτήσει (από το εξωτερικό γιατί στη χώρα μας δεν έχει φτάσει ακόμα), μπορείτε να το αναβαθμίσετε και να έχετε το καινούριο

λειτουργικό της Google. Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Η Nvidia σε συνεργασία με τη Madfinger Games ανακοίνωσαν το Shadowgun: Deadzone το οποίο εισάγει multiplayer χαρακτήρα στο ήδη επιτυχημένο Shadowgun.

Ο τίτλος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο Q1 του 2012 και δυστυχώς θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για συσκευές με Tegra 3 επεξεργαστή. Στο παιχνίδι θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι και επτά παίκτες σε διαφορετικά περιβάλλοντα ενώ θα υπάρχουν πολλά modes που θα συμπεριλαμβάνουν deathmatch, team deathmatch κ.λπ. Θα υπάρχουν επίσης καινούριες κινήσεις, περισσότερα όπλα, υποστήριξη pad, και voice chat.

Keywords
Τυχαία Θέματα