Samsung Galaxy Xcover 3: Σκληροπυρηνικό &… εντελώς extreme!

Το νέο ανθεκτικό smartphone της Samsung που δεν “κολλάει” πουθενά. Με οθόνη 4,5 ιντσών WVGA και υψηλές αντοχές στο νερό, το Galaxy Xcover 3 έρχεται για να σας συνοδεύσει στις περιπέτειες και το “τρέξιμο” του 24ωρου.

Μαζί του θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Το Samsung Galaxy Xcover 3 θα σας κλέψει την προσοχή με τις πιστοποιήσεις του, καθώς κρατά “γερά” απέναντι στις πτώσεις, τη σκόνη και το νερό – μπορεί να μείνει βυθισμένο έως 1 μέτρο

για μισή ώρα χωρίς να υποστεί βλάβη.

Βέβαια, είναι σε θέση ακόμα και να τραβήξει εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις χάρη στη λειτουργία underwater shooting mode, με την πίσω κάμερα ανάλυσης 5MP και τη μπροστινή των 2MP.

Βέβαια, στην περίπτωση των σκοτεινών χώρων, το πλήκτρο Xcover key θα σας αφήσει να ενεργοποιήσετε το LED Flash με ένα πάτημα. Τέλος, με τη λειτουργία Best Shot, το “έξυπνο” κινητό επιλέγει την πιο καλή φωτογραφία από τις διαδοχικές λήψεις ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας.

Mε ευρεία οθόνη των 4,5 ιντσών (ανάλυσης 480×800) και λειτουργικό Android Kit Kat θα απολαύσετε σερφάρισμα στο ίντερνετ και εφαρμογές που θα απογειώσουν τη multimedia ψυχαγωγία σας. Άλλωστε, προσφέρει και Wi-Fi και 4G για να πλοηγήστε στο ίντερνετ γρήγορα και λογισιμικό αναγνώρισης φωνής S-Voice για να δέχεται απευθείας τις εντολές σας.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, ο τετραπύρηνος Cortex-A53 στα 1.2GHz σε συνδυασμό με τα 1,5GB RAM και το -λιγοστό αλλά επεκτάσιμο- αποθηκευτικό χώρο (8GB) προσφέρει επιδόσεις που δεν θα σας απογοητεύσουν στις καθημερινές εργασίες σας.

Με άλλα λόγια, δεν θα δυσκολευτείτε στο άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών ακόμα και εάν δεν πρόκειται για ένα smartphone με επεξεργαστή αιχμής.

Οθόνη
4,5 ιντσών,TFT WVGA, ανάλυσης 480 x 800 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset Marvell Armada PXA1908 βρίσκεται Quad-core επεξεργαστής Cortex-A53 στα 1,2 GHz, μνήμη RAM 1,5GB
Αποθηκευτικός χώρος
8GB (επεκτάσιμη έως 32GB με microSD)
Φωτογραφική
5MP, μπροστινή 2MP
Μπαταρία
Li-Ion 2200 mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4, NFC, A-GPS, Glonass
Διαστάσεις
132,8 x 70,1 x 9,95 χιλ
Βάρος
153 γρ.
Δίκτυο
4G

Θετικά

– “Απτόητο” στις πτώσεις, τη σκόνη και το νερό.
– Υποστηρίζει και υποβρύχιες λήψεις.

Αρνητικά

– Περιμέναμε τουλάχιστον 8MP κάμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα