PicLab – Photo Editor: Στούντιο μοντάζ για… τα social media!

Ψάχνετε για μια φωτογραφική εφαρμογή που θα χαρίσει vintage στυλ στις εικόνες σας… μέσα από διάφορα motto γραμμένα με τη γραμματοσειρά της επιλογής σας;

Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το PicLab – Photo Editor από το Google Play εντελώς δωρεάν. Αυτό συμβαίνει γιατί το app θα σας δώσει την ευκαιρία

να προσθέσετε λεζάντες σε κάθε σχήμα και να τις τροποποιήσετε ανάλογα με τα «θέλω» σας, πατώντας π.χ. την «περιστροφή» ή αλλάζοντας το πόσο διαφανής είναι.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να δώσετε ένα πιο προσωπικό στυλ στις αναμνήσεις σας και να κερδίσετε πολλά likes στο Instagram.

Ωστόσο, πέρα από τις γραμματοσειρές -που τις διαμόρφωνετε όπως εσείς νομίζετε- η εφαρμογή είναι γεμάτη με φίλτρα και εφέ και επιπλέον, σας επιτρέπει να κάνετε απευθείας share τις νέες εικόνες σας στα social media.

Με το PicLab – Photo Editor θα ανακαλύψετε τον κόσμο της επεξεργασίας εικόνων και θα μπορέσετε να προσθέσετε ακόμα και αυτοκόλλητα ή να δημιουργήσετε εκπληκτικά κολάζ.

Την ίδια στιγμή, εφαρμόστε πάνω από 20 φίλτρα και ρυθμίστε τη φωτεινότητα, τον κορεσμό, την αντίθεση, τη θαμπάδα και την έκθεση μιας φωτογραφίας στο φως.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://museworks.co/piclab/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apperto.piclabapp

Keywords
Τυχαία Θέματα